Velkommen til Bedriftsidretten!

Her kan du lese litt om Norges Bedriftsidrettsforbund.

Norges Bedriftsidrettsforbund ble etablert i 1957 og har 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Vi jobber for et sprekere Norge og har som mål å få flere i aktivitet. Dette brenner vi for! Vi kan bidra til at de ansatte i din bedrift blir mer aktive, sunnere og friskere.

Med mer enn 50 ulike aktiviteter har vi noe som passer for alle og dere som bedrift får alt på et sted. Det er folkehelse satt i system og gir trivsel og glede på arbeidsplassen! Som medlem i Norges Bedriftsidrettsforbund får man en rekke fordeler som medlemspris på aktivitet og forsikring samt en rekke flotte medlemstilbud.

Hos oss er alle stjerner, bli med på laget dere også! Les gjerne vår strategi og bli bedre kjent med oss.


Vi i Bedriftsidretten har nulltoleranse for seksuell trakassering og annet uønsket adferd. Derfor er det viktig å følge handlingsplan og retningslinjer for å unngå dette.

Som medlem i Norges Idrettsforbund er vi underlagt idrettens lover og regler. Vi er dessuten et sertifisert Rent særforbund i regi av Antidoping Norge og underlagt antidoping regelverket.


Kamp og konkurransereglement i Nbif kan du finne her!

Har dere spørsmål eller ønsker, vennligst kontakt Kommunikasjons- og markedssjef Jarle Blindheim på jarle.blindheim@bedriftsidretten.no.

Bare ta kontakt! Vi ser frem til å høre fra deg!