Bedriftskonkurranse i buldring

Bedriftskonkurranse i buldring


Arrangør: Agder bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 04.03.2024 17:00

Tid


Sted

Vis kart

Agder Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkurranse i buldring på Klatreverket i Kristiansand!Hvordan foregår konkurransen? 


Klatreverket i Kristiansand har erfarne instruktører som plukker ut og merker ulike bulder i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men du kan kun bruke ett scorecard. Scorecardet får du i resepsjonen på klatreverket.


Ferdig utfylt scorecard sendes på mail til agder@bedriftsidretten.no


Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk.


Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Store bedrifter anbefales å mede seg på med flere avdelinger.


Priser

Det koster 100 kr pr pers å delta på konkurransen, pluss eventuell inngang på Klatreverket. Betal i kassen ved oppmøte.

Under perioden vil du få 20% rabatt på "drop inn" inngang på Klatreverket. Dette inkluderer tilgang til buldrerommet og gratis leie av sko. Dersom du allerede er vanlig medlem av klatreverket får du tilgang til buldrerommet i konkurranseperioden, uten ekstra kostnader!


Premiering

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne, i tillegg til fine uttrekkspremier. Vi premierer også beste buldrebedrift med en flott pokal og premie! Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Agders Beste Buldrebedrift! 


Påmelding

Meld deg på enkeltvis eller hele bedriftslaget ditt.Vil du melde deg inn med individuelt medlemskap? https://agder.bedriftsidretten.no/next/p/76396/individuelt-medlemskap


Vil du danne et bedriftsidrettslag med kollegene dine? https://agder.bedriftsidretten.no/next/p/77884/dann-eget-bedriftsidrettslag


Spør oss hvis det er noe du lurer på - agder@bedriftsidretten.noResultat

Resultatene må sendes inn innen kl 21:00 søndag 10.03.2024 og resultatlisten vil bli publisert mandag 11.03.2023. Vinnerene blir kontaktet! Premiene kan hentes i resepsjonen på klatreverket!