BIB-Cup 2024

BIB-Cup 2024


Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.02.2024 23:00

Tid


BIB- cup arrangeres for 30.gang i 2024. Sett av helgen 16.-17.februar og bli med på en uforglemmelig og morsom helg fylt med aktivitetsglede i Nordlandshallen!Velkommen til BIB cup 2024


BIB-Cup 2024: Skap minner, ha det gøy og delta i spennende turnering!


Gled deg til en uforglemmelig helg full av sportslig moro og sosialt samvær! BIB-Cup 2024 er tilbake og klar til å sparke i gang en helg med latter, vennskap og nye minner. Denne årlige turneringen for voksne er ikke bare en sjanse til å vise frem dine sportsferdigheter, men også en mulighet til å bli kjent med likesinnede og skape sterke bånd.


Fotball, volleyball, kanonball, basketball og flere andre idretter står på programmet, og uansett om du er en erfaren utøver eller en nybegynner, er det plass til alle. Bli med oss for å konkurrere, heie på laget ditt, og oppleve den spennende atmosfæren på BIB-Cup 2024. Det handler ikke bare om seire og tap, men også om å dele smil, latter og uforglemmelige øyeblikk med venner, gamle og nye.


Bli med oss på denne fantastiske turneringshelgen og ta med deg hjem en skattekiste av minner og en følelse av samhørighet som vil vare livet ut. BIB-Cup 2024 - hvor sport møter glede og vennskap blomstrer! 


I 2024 konkurreres det i følgende klasser:

  • Fotball - dame og herreklasse
  • Basket - dame og herreklasse
  • Volleyball - mix
  • Kanonball- mix 
  • Bordtennis
  • Sportsskyting


**Flere aktiviteter kommer**


Påmelding

Påmeldingsfristen er satt til 1. februar. 

Påmelding kan gjøres her.


 

Overnatting

Informasjon om hotellavtaler kommer.


Sosialt

BIB-Cup jobber med avtaler for sosiale aktiviteter dere som lag kan benytte dere av under turneringshelgen.


Aktiviteter

Fotball

Fotball spilles på kunstgress i Nordlandshallen. Kampene varer 1 x 18 minutter. Det benyttes 5 utespillere pluss keeper. Innledende kamper er fredag og lørdag, mens sluttspillet går av stabelen lørdag. Egen klasse for herrer og damer.

Volleyball 

Volleyball spilles som mixklasse med minimum 2 damer på laget ute på banen, minst 4 spillere på banen og maks 6 spillere på banen. Kampene spilles fredag og lørdag i Bodøhallen. Innledende gruppespill består av 1 sett til 30.

Basket

Basket spilles i Bodøhallen med egen dame og herreklasse. Kampene spilles over 1 x 18 min med kontinuerlig tid. Innledende gruppespill med finaler. 5 Spillere på banen.

Håndball

Håndball spilles med dameklasse i Bodøhallen sal 2. Det spilles innledene kamper over 1 x 18 minutter pluss sluttspill med finaler.

Ved interesse for å spille herrehåndball meldes det med å sende en epost til runar.mellem@bedriftsidretten.no


Kanonball

Kanonball spilles med egen mix-klasse på kunstgress i Nordlandshallen. 6 Spillere på banen, maks 3 herrespillere per lag på banen.


Bordtennis

Bordtennis er et meget raskt innendørs ballspill på bord, med gummikledd racket og hul plastball. Det spilles single (én mot én) eller double (to mot to) ved å slå ballen frem og tilbake over et nett på tvers av bordet. Ballen skal sprette én og bare én gang før den returneres, volleyslag er ikke tillatt.

Registrering av spillere: 

Det er ikke tillatt å etterregistrere spillere til alle idrettene etter endt gruppespill. Det betyr i praksis når laget ditt har spilt siste gruppespillkamp er det ikke mulig å hente inn nye spillere. Alle som skal spille uansett idrett skal være ført på laglisten, før sluttspillet starter.

Kantine

BIB-Cup har egen kantinesalg i hallen. Salget drives av lokale idrettsklubber.


*Avmelding medfører et avmeldingsgebyr på kr 500,- 

** Avmelding etter 1.februar refunderes ikke.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.