Bli Sprekere Styrke Andebu 29. mars - 14. juni 2023

Bli Sprekere Styrke Andebu 29. mars - 14. juni 2023


Tid


Sted

Vis kart

Informasjon

Beskrivelse: Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsleder inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse! Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig. Hovedeffekt: Styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere. Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Datoer:

Mars: 29

April 12, 19 og 26 (ingen trening i påskeferien)

Mai: 3, 10, 24, 31 (ingen trening 17. mai)

Juni: 7, 14

10 ganger:

1100,- medlem

1200,- ikke medlem

Sted: Andebu skole - lokalene til SFO'en

Andebu sentrum ,

3158 Andebu

Betingelser:

Bindende påmelding

Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.