Bootcamp Sandefjord 20.mars - 12. juni 2023

Bootcamp Sandefjord 20.mars - 12. juni 2023


Tid


Sted

Vis kart

Informasjon

Beskrivelse: Effektiv styrketreningstime. Timene vil være ulikt bygget opp fra gang til gang og ha fokus på at man gjennom lek og morro kan få pulsen opp. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt utstyr som manualer, strikk, kettlebells og medisinballer. Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene og få utfordret både styrke, balanse, bevegelighet og kondisjon. Målgruppe: Passer for deg som liker å trene et par gange i uken og liker å få opp pulsen. Treningen vil tilpasses deg så du opplever mestring og glede ved treningen.

Instruktør: Pia Grøngaard - utdannet personlig trener og jobber som daglig leder av bedriftsidretten i Buskerud og Vestfold. Pia er selv opptatt av at trening skal gi utbytte men først og fremst være lystbetont

Betingelser:

Bindende påmelding

Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.

Timene vil være ute ved godt vær

Datoer:

Mars: 20, 27

April: 17, 25 (ingen trening i påskeferien 1 og 10 april)

Mai: 8, 15, 22 (ingen trening 1. mai pga nasjonal helligdag)

juni: 5, 12

9 ganger: 995,- medlem 1095,- ikke medlem Sted: Bugården – Bueskytterhallen


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.