Ny padelserie 2023

Tid


Sted

Vis kart

Ny ordinær padelserie settes i gang i januar 2023!


Hvem kan delta?

Padelserien er for alle nivåer, både nybegynneren og den erfarne. Du kan stille med en mann og en dame på laget, eller mann-mann, kvine-kvinne. Opp til deg! Alle fra 15 år og oppover kan delta, kvinner og menn. Er du fra en arbeidsplass? Gjerne meld på flere lag! Det kan være opptil 4 spillere per lag. Det settes i utgangspunktet opp divisjoner med 10 lag, og dette vil gi 9 kamper pr. lag (Det tas forbehold om antall påmeldte lag).

 

Når

Januar - april 2023

Oppstart i uke 5 eller 6. Vi holder på frem til påske, uke 14. 

Kampene spilles på kveldstid etter kl. 18:00 mandag - torsdag.

 

Sted

Nordic Padel, Oslo Nord (Rødtvet)

Pottemakerveien 10, 0954 Oslo

 

Pris

Påmelding innen 15. desember: 5.250kr (early bird!)

Påmelding innen 10. januar: 5.650kr 

(Spillerne på laget registreres i etterkant, innen 10. januar). 

 

Prisen inkluderer behandlingsforsikring som dekker skader som oppstår under trening og kamp i sesongen. Behandlingsforsikringen gjelder for de registrerte spillerne på laget.

Prisen kan justeres i forhold til antall påmeldte lag og kamper som skal spilles. Utgangspunktet er avdelinger med 10 lag, 9 kamper per lag. Lag som ikke er medlemmer, må tegne tilknytningsavtale som koster 1500kr. Les videre under.

 

Medlemskap og tilknytning

Laget må, for å kunne delta i seriespillet, være medlem av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets.

Lag som i henhold til NIFs lov ikke har mulighet til å danne et bedriftsidrettslag kan delta etter å ha signert en tilknytningsavtale. I stedet for medlemskontingent må laget betale en tilknytningsavgift på ca. kr. 1.500kr. Dette kommer i tillegg til prisen for seriespill som er oppgitt over.

 

Det er mulig for de fleste å starte et ”bedriftsidrettslag”. Små bedrifter kan slå seg sammen til ett lag, mulighetene er mange. Kontakt oss gjerne på oa@bedriftsidretten.no


Dispensasjon

Les om Dispensasjon.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.