Nyheter

Helsemyndighetene kom torsdag 30. april med nyheter om en oppmykning av koronareglene som skal gjelde fra 7. mai. Dette ble etterfulgt av en smittevernveileder for idrett, som ble publisert mandag 11. mai. Veilederen er utarbeidet av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, i dialog med Norges Idrettsforbund. Formålet med veilederen er å beskytte både instruktører/frivillige, deltakere og deltakernes familie/omgangskrets. Veilederen kan leses i sin helhet her.

Veilederen åpner for arrangementer med inntil 200 deltakere, på visse vilkår. Antallet deltakere på ordinære treninger må ikke overstige 20 personer. Arrangører for aktiviteten, enten det er arrangement eller ordinær trening, har ansvaret for aktiviteten gjennomføres på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

For all aktivitet gjelder fortsatt regelen om minimum 1 meters avstand,  men det åpnes for noe bruk av felles utstyr. Dette under forutsetning av at det praktiseres god håndhygiene, og at utstyret vaskes mellom hver økt. 

Smittevernveilederen er tydelig når det gjelder hvem som IKKE kan delta på aktivitet. Dette gjelder for personer som har symptomer på covid-19, også dem med milde luftveissymptomer. Dette gjelder også personer som er i karantene eller i isolasjon. 

Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF) har utarbeidet egne koronavettregler for alle aktiviteter som pr. nå tilbys i regi av forbunds- eller kretsledd. Disse finner du her. Det vil forløpende bli publisert regler for nye aktiviteter som igangsettes. 

NBIF anbefaler fortsatt våre medlemslag å avstå fra å tilrettelegge for idrettsutøvelse hvor personer utenfor samme husstand fysisk møtes. Dersom våre lag likevel skulle velge å tilrettelegge for slik aktivitet, vil lagene selv være ansvarlig for å gjør dette i henhold til gjeldende smittevernveileder.

Vi følger situasjonen nøye og vurderer fortløpende om anbefalingene for våre lag skal endres. Vi henstiller våre medlemmer til å holde seg oppdatert på relevant informasjon som formidles på våre nettsider, og i vår korrespondanse med ledelsen i lagene. 


Flere nyheter

Hva skjer?

Squashligaen - Bedrift Høsten 2020

Bedriftsidretten Hordaland inviterer til squashliga for individuelle deltakere.Squashligaen går hver tirsdag på Bergen…

Les mer

04 aug

Bodøs Høyeste 2020 - Trappeløpet

Bodøs høyesteBli med opp trappene på Nord-Norges høyeste bygning!Vi i Nordland Bedriftsidrettskrets har i samarbeid med…

Les mer

05 aug

Lerdueskyting

Velkommen til lerdueskyting Finner sted på Nysætra - ligger ved Vildåsen skytebane merker fra lyskrysset på RaufossDet…

Les mer

05 aug

O-løp Sør-Rogaland: Øksnevadskogen, rankingløp

_________Arrangør:     Ganddal ILSted:            ØksnevadskogenInnbydelse:…

Les mer

05 aug

Sprekere Bootcamp Ute Mandager

Mandag: 10. 17. 24. 31. august og 7. og 14. september. Sprekere Bootcamp passer for både kvinner og menn som pleier å bevege seg et…

Les mer

10 aug

Intervaller for både ferske og erfarne løpere!

INTERVALLER MED BEDRIFTSIDRETTEN! Løpetrening for de fleste nivåer, varer en time og er lagt opp slik at du enkelt kan tilpasse etter…

Les mer

10 aug

Medlemskap lønner seg

Mange av våre muligheter er åpne for deg/dere som ikke er medlem. Men medlemskap gir lavere priser, gode medlemstilbud, lavere pris på forsikring og flere andre fordeler.

Les mer om alle fordelene her. 

Spørsmål? Ta kontakt med medlemsservice

Opprett lag

Alt du trenger
til laget

Powered by: Bloc