Dekktrening

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 15. Feb 2019

Dekktrening er skånsomt og gjør deg sterk i kroppen og mellom ørene

Hvorfor ikke legge på litt vekt når du likevel skal ut og gå? Å gå tur med dekk er gratis, det er skånsomt, passer for alle og gjør deg sterk i kroppen.

Dekktrening er skånsom hverdagstrening hele året for deg som vil gå ned i vekt eller ikke kan løpe på grunn av problemer med knær eller rygg. Det er også ypperlig oppladning til toppturer og turer med pulk. Trekker du dekk som supplement til langrenn eller løping, vil du garantert merke det på formen.

Når du har vekten hengende etter deg og bruker en god trekksele er det liten risiko for belastningsskader. Start forsiktig med ett dekk og bygg opp muskulaturen sakte. Når kroppen er sterk nok kan du øke til to eller tre dekk.

Du kan trekke dekk nesten over alt og når det passer deg. Med dekk på slep kan folk med ulik fysisk form gå på tur sammen og ha fullt treningsutbytte; de som er i bedre form trekker bare flere dekk.


Les mer her


0 Kommentar

Medlemsportal

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 15. Feb 2019

Er dette årets medlemsfordel?

Som medlem av bedriftsidretten kommer det nok en fordel. Vi har forenklet systemet for medlemshåndtering og gir alle våre bedriftsidrettslag sin egen medlemsportal med både medlemsregister samt nyheter og aktiviteter fra kretsen. I tillegg kan man oppgradere medlemsportalen til å bli en egen hjemmeside hvor man kan publisere egne nyheter og aktiviteter.

Målet er å tilby bedriftsidrettslagene enklere medlemshåndtering samt lette arbeidet med administrering og ikke minst markedsføring av egne aktiviteter. Alle frivillige organisasjoner i Norge, inkludert idrettslag, er forpliktet til å ha et oppdatert medlemsregister. Verktøyene som har vært tilgjengelige frem til nå har blitt oppfattet som litt tungvinte. Derfor lanserer vi nå helt nye medlemsportaler for alle lag. Det er bare å glede seg.

Enkelt å få flere med i bedriftsidrettslaget

Det nye systemet for medlemshåndtering gjør det enkelt for ansatte å melde seg inn i sitt bedriftsidrettslag og å administrere sitt eget medlemskap. Dette vil uten tvil lette den administrative belastningen for styremedlemmene, samt øke de ansattes bevissthet knyttet til sitt eget medlemskap.

Medlemsportalen er integrert med idrettens systemer. Portalen har alle de samme funksjonene som KlubbAdmin, bare med et mer brukervennlig og intuitivt grensesnitt. Benytter du det nye systemet for medlemshåndtering vil ditt medlemsregister til enhver tid være oppdatert og den årlige samordnede registreringen vil være meget enkel.

Medlemsportalen er naturligvis kostnadsfri. For de som ønsker det er det likevel mulig å oppgradere løsningen. Dette vil gi tilgang til funksjonalitet som gjør både kommunikasjonsflyt i bedriftsidrettslaget og rekruttering av nye medlemmer enklere.

Ønsker du å se mer om hvilke muligheter som eksisterer i den mer omfattende klubbløsningen kan du besøke www.idrettenonline.no

Vi tar kontakt 
Registrert leder i bedriftsidrettslaget vil i løpet av kort tid motta en e-post med brukernavn og passord for å logge inn på sin medlems-portal. Vi vil også ta en ringerunde for å tilby en rask opplæring av portalen over telefon og skjermdeling. 


0 Kommentar

Sykle til jobben 2019

Postet av Oslo bedriftsidrettskrets den 7. Feb 2019

Takk for at dere velger en aktiv reisevei!

For første gang tilbyr Oslo kommune alle som bor eller jobber i Oslo gratis deltakelse i Sykle til jobben-aksjonen.

Oslo er Europeisk miljøhovedstad 2019, og sammen med tusenvis av andre syklister og gående kan du gjennom aksjonen bidra til å gjøre byen grønnere. 

Oslo kommune ønsker å legge til rette for klima- og miljøvennlige reisevalg for alle våre innbyggere. Vi oppfordrer spesielt alle tidligere deltagere til å verve kolleger, venner og egen virksomhet til å delta.

All aktivitet teller, og en aktiv reisevei er bra både for helsa og klimaet! Få med deg kollegaer og resten av bedriften, og meld på lag – helt kostnadsfritt – til årets aksjon.  

Påmelding på sykletiljobben.no0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline