Våre kampanjer

Les mer om våre kampanjer

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging og setter mestring og glede i fokus. Vi tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle! Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon). Alle kan delta, også de som ikke er tilknyttet en medlemsbedrift, selv om det kan være en fordel. Klikk her for påmelding og tilbud som gis i ditt nærområde!

Det beste utelivet finner du i naturen. Turkonseptet Ti på Topp gir alle mulighet til å delta i en uhøytidelig turkonkurranse, hvor alle får oppleve flott natur, frisk luft og samtidig komme i bedre fysisk form. Ti på topp gjør det enkelt å komme ut i naturen. Enten du er i toppform eller ikke har gått i skogen på mange år, finner du turforslag tilpasset akkurat ditt utgangspunkt.

Ønsker dere friskere og gladere ansatte? Hvis svaret er ja, så kanskje vi kan hjelpe dere på veien mot en bedre arbeidshelse. Aktiv Bedrift tilbyr en egen skreddersydd nettside og app for bedriften der man blant annet kan gjennomføre morsomme aktivitetskampanjer, opprette arrangementer og aktiviteter og danne egne aktivitetsgrupper. Vi har lang erfaring med å sette i gang prosjekter og hjelper bedriften med en rask og effektiv start.

Sykle til jobben er Norges største og eldste aktivitetskampanje, som ble arrangert for første gang i 1973. Målet er å få flere voksne i aktivitet og velge en aktiv reise til/fra jobb. I 2018 var det 42.000 påmeldte som til sammen tilbakela 10 millioner kilometer i de 60 dager aksjonen varte. Aksjonen er åpen for alle og absolutt all aktivitet kan registreres. Deltakerne i Sykle til jobben blir mer aktive, velger bort bilen flere ganger, engasjerer seg aktivt for laget og bedriften sin og ikke minst har det veldig moro. 

Så bli med dere også!