Aktiv bedrift - digitale bedriftskampanjer

 • Genuin teambygging
 • Aktiv bedrift er digitale, bedriftsinterne kampanjer som gjør det enkelt å komme i gang med aktiviteter som styrker de ansattes helse, samhold og trivsel.  
  Felles opplevelser og morsomme aktiviteter som gjør at man ser hverandre og skaper bånd. 
  Terskelen er lav – her er det noe for alle. Skogsturer, løp, lagspill eller hverdagsaktiviteter. 
  • Skreddersydde kampanjer
  • Bedriftsidretten er Norges største leverandør av folkehelse, og har lang erfaring med å tilrettelegge aktiviteter for bedrifter. 

   Med Aktiv bedrift får dere personlig oppfølging og en egen, skreddersydd aktivitetsside med informasjon, forslag til aktiviteter og uformelle konkurranser.  
  • Verktøy for vekst
  • Moderat aktivitet i hverdagen kan bidra til å forebygge sykdom, redusere sykefravær og styrke fysisk og psykisk helse. Aktiv bedrift er verktøy for sosial bærekraft i praksis.
   Den viktigste gevinsten? Motiverte og inspirerte ansatte som opplever tilhørighet og mestring, klare for livet. 


  Lars Daniel Kirkemo
  Leder for Aktiv bedrift i Bedriftsidretten
  Mobil 951 11 943
  lars.arnesenkirkemo@bedriftsidretten.no

  Jeg vil vite mer


  "SSP Norge har vært en aktiv bedrift siden pandemien, da mange av våre medarbeidere var permittert. Vi har hatt fire landsomfattende aktivitetskampanjer fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Vi har konkurrert mot oss selv, mot hverandre og i lag, og det har vært gøy å se engasjementet blant våre medarbeidere.  

  Ved å legge listen lavt har vi klart å engasjere mange. En tur med hunden eller vindusvask teller like mye som en løpetur eller en crossfit økt. Vi har også premiert ukentlige utfordringer og kampanjeperioder. Bedriftsidretten har hele veien bidratt med god oppfølging, systemstøtte og innspill til variasjon på kampanjene". 

  Karoline Boug, HR & Communication Director SSP Norge  "Vi i Coop Nord er opptatt av den fysiske og psykiske helsen til våre ansatte. Aktiv bedrift gjør det enkelt for oss å få med alle ansatte, uansett utgangspunkt. 

  Det er også en veldig fleksibel løsning for en organisasjon som vår, som har ansatte spredt utover et stort geografisk område. Og det er både gøy og sosialt, og bidrar til å styrke miljøet på arbeidsplassen vår".

  Stine Lillebrygfjeld, Markedskoordinator Coop Nord  "Vi er mange ansatte og ønsket en løsning med ulike aktiviteter som engasjerer og inkluderer alle, uavhengig av utgangspunkt. Målet er å gjøre aktivitet til et viktig fundament i vår bedriftskultur. 

  Bedriftsidretten har levert et verktøy med ulike aktivitetskampanjer basert på vår arbeidshverdag og våre ansatte, og gitt gode innspill til aktiviteter, premier og lokale tilpasninger".

  Ivar Iversen, Seniorkonsulent UiT Norges arktiske universitet Harstad    "Målsettingen i Bufetat region nord var å skape et felles prosjekt som alle ansatte kunne engasjere seg i uavhengig av profesjon, organisatorisk tilhørighet og turnus. Vårt regionale arbeidsmiljøutvalg ønsket å løfte intern bedriftskultur, bidra til økt samhold i organisasjonen, samt å legge til rette for god helse.

  Aktiv bedrift har skapt et positivt engasjement allerede fra første dag. Lav terskel for deltagelse kombinert med konkurranseelement gjør at dette appellerer til mange. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på deltagelsen, som «det var akkurat dette jeg trengte for å komme i gang».   

  Kjerstin Johnsen, Seniorrådgiver HR, Bufetat


  Kontakt oss

  Norges Bedriftsidrettsforbund

  Besøksadresse: Ullevål stadion,
  Sognsveien 75 A 1, 0840 Oslo

  Post: Postboks 5000, Ullevål Stadion 0840 Oslo

  Org.nummer: 958 561 903

  +47 21 02 90 00
  forbund@bedriftsidretten.no

  Personvernerklæring