Spørsmål om medlemskap

Veiledning for å stifte og melde inn et bedriftsidrettslag i Bedriftsidretten.

Alle bedrifter kan starte et bedriftidrettslag. Vi tilbyr ulike medlemsformer og  bedrifter i alle størrelser og bransjer kan bli medlem. VI anbefaler at du sender inn en forespørsel til medlemsservice, så hjelper de dere videre. 

Ved å stifte et bedriftsidrettslag får bedriften en systematisert satsning på fysisk aktivitet, helsefremmende tiltak og trivsel, i tillegg er det sosialt og gøy. Laget får også medlemsfordeler og tilbud.

Dette varierer alt etter hvilken medlemsform dere ønsker. Les mer her og kontakt medlemsservice som hjelper dere til å velge riktig medlemsform. 

Vi anbefaler dere å opprette bedriftsidrettslaget i Brønnøysund. Dersom dere skal være et ordinært bedriftsidrettslag er dette et krav. Les mer om hvordan på Brønnøysund sine sider. Dere kan også kontakte medlemsservice ved behov,

Som medlem i Bedriftsidretten får dere som lag medlemspris på ulike aktiviteter og kurs, medlemstilbud på sportsutstyr, overnatting etc i tillegg til alle idrettens fordeler. 

Les mer om fordelene her

Man må være fylt 15 år for å delta på aktiviteter i Bedriftsidretten. 

Laget kan søke om momskompensasjon som en av idrettens fordeler. Les mer her og kontakt medlemsservice om dere ønsker mer informasjon.

Søk opp din krets/ditt fylke her og sjekk prisen.

Ja, man delta på individuelle aktiviteter og enkelte arrangement. Ta kontakt med din krets for å se mulighetene der du bor. Men vi anbefaler dere å bli medlem. Det er mange fordeler og dere får mulighet til å bli med på alle våre aktiviteter til medlemspris. Kontakt medlemsservice for å se på mulighetene deres.