Golfserien, Steinkjer 2023

Golfserien, Steinkjer 2023


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 22.05.2023 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 1 912,00 inkl. avgifter

Velkommen til Bedriftsidrettens Golfserie på Steinkjer 2023

Sted: Midjo Golfbane

Tidspunkt: Tirsdager fra 17.30 og utover ettermiddagen.

Oppstart i slutten av mai. Vi spiller ikke kamper i fellesferien, men før og etter. Siste runde er felles for premieutdeling. Lengde på serien kommer an på antall lag.

Deltagelse: Alle som er medlem i Steinkjer Golfklubb eller er tilknyttet Norges Bedriftsidrettsforbund, har hcp eller gjennomført ¨Veien til golf-kurs¨ og samtidig har gyldig medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF kan delta. Kontakt oss om du har spørsmål.

Startkontigent medlemspris bedriftsidrettslag: 1900 kr pr lag 

Startkontigent ikke-medlemslag: 2100 kr pr lag  

Påmelding: Påmeldingsfristen er mandag 8.mai.

NB: Ved påmelding velg faktura for å unngå kortgebyr.

Regler: Mesterskapet spilles etter regler fra NGF samt lokale regler for banen. Et lag kan bestå av ubegrenset antall spillere. En spiller kan kun representere ett lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag og laget kan bestå av både damer og herrer. Maks hcp 36. Spillere med høyere hcp spiller på 36. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig. Laget er ansvarlig for eventuell forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. 

Medlemmer i Steinkjer Golfklubb betaler ikke Greenfee. For ikke-medlemmer er det 100 kr i greenfee som betales med vipps til Vippsnummer: 913 88 309. Lagene må melde inn navn på spillerne sine til andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no før serien starter. Påmeldingsavgiften dekker baneleie, premiekostnader, adminkostnader med mer.

Turneringsform: En kamp går over 9 hull. Hvert lag representeres av 2 spillere pr kamp. Det spilles stableford med fullt hcp. Hvis antall lag tilsier det settes det opp flere divisjoner.


Annet: Dersom oppsatt kamptidspunkt ikke passer, har hjemmelaget ansvar for å avtale ny tid med bortelaget. Gjelder ikke første og siste runde som er felles. Banens orginale scorekort benyttes. Hjemmelaget melder inn resultat og hvem som spilte kampen til kretskontoret andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no . Lagene vil bli tilsendt spilleplan og annen info på e-post før seriestart. Starttider på Midjo Golfbane skal bookes i golfbox. ¨Veien til golf-kurs¨ tilbys av Steinkjer Golfklubb.


Spørsmål kan stilles utvalgsleder Erik Mørkved, tlf. 93 44 67 87

eller kretskontoret ved Andrea Hagstrøm tlf. 99012514 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.