Bedriftskonkurranse i buldring

Bedriftskonkurranse i buldring


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 28.04.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkurranse i buldring!

Bergen Klatresenter sine erfarne instruktører plukker ut og merker 35 ulike buldre i ulik vanskelighetsgrad på Bergen Klatresenter i Fana. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden. Du registrerer selv resultatene dine via en link du får hos oss før konkurransestart. Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng av de 35 mulige. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget. Her lønner det seg altså å mobilisere så mange som mulig.

Under perioden vil du få 20% rabatt på inngang på Bergen Klatresenter, Fana.

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne og beste bedrift, i tillegg til fine uttrekkspremier. Du må være tilstede på premieutdelingen for å være med i trekningen.

Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Bergens Beste Buldrebedrift! 

Fredag 28.april blir det premieutdeling fra ca kl 20:00 i Bergen klatresenter Fana sine lokaler. Her blir det mulighet for å ha en sosial avslutning med mat og drikke sammen med dine kolleger. Ta kontakt med BKS Fana for å reservere bord.

BKS Fana :: Bergen Klatresenter

Scorecardet må være sendt inn før kl 20:00 fredag. 28. april.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.