Klatring Høyt under Taket Skien

Klatring Høyt under Taket Skien


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 29.03.2023 14:00

Tid


Sted

Vis kart

Bedriftsidretten i Telemark har inngått et samarbeid med Høyt under Taket Skien. Opplev klatring som gir deg mestringsfølelse i sikre omgivelser.

For å klatre i klatreveggene kreves det ingen erfaring med klatring fra tidligere! Her kan du selv velge hvor vanskelig eller lett du vil klatre. Nybegynnerne vil finne noe som passer, men det vil også de som er mer erfarne klatrere gjøre.

Klatreveggene har ulike ruter som er tydelig merket ut ifra vanskelighetsgrad. For å være sikret når du klatrer har vi autosikring (auto belay) som du fester deg til før du starter klatringen. Du får en kort opplæring når du kommer på klatresenteret, før du kan bruke autosikringene på klatresenteret.


Rabatt som medlem

Som medlem i Bedriftsidretten får du 15 % rabatt på følgende kurs/inngangsbilletter:

1. Inngangsbillett

2. Inngangsbillett inkludert av sele og sko

3. Grunnkurs / brattkort

4. Bli en bedre klatrer 1

5. Bli en bedre klatrer 2

6. Bli en bedre klatrer 3

7. Klippekort 10 

8. Klippekort 25 

For å få rabatten må du være medlem av et Bedriftsidrettslag. Rabattkoden kommer i egen medlemsmail. Har du ikke mottatt denne, kan du ta kontakt med Trine Strømfjord Gjerstad på:trine.gjerstad@bedriftsidretten.no eller 976 83 889. Fint om du kan vise til ditt medlemskap.

For mer informasjon om priser og kursene se nettsiden til Høyt under Taket: https://hoytundertaket.no/skien/Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.