Vestmar trimkarusell 2023

Vestmar trimkarusell 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 12.05.2023 06:00

Tid


Vestmar trimkarusell
Løp, jogge eller gå - DU velger selv

Perfekt for bedrift og grupper. Delta sammen og skap gode minner, relasjoner og masse aktivitetsglede. Alle løp er 4-5km og vi fikser naturligvis god stemning.


Ukens løp 8. juni, Kragerø Resort/Stabbestad

Informasjon om start/mål og løype beskrivelse kommer i god tid innen løpet. For dere som løp i fjor blir det en ny trase og vi skal ha start/mål på samme sted oppe ved hotellet. Vi skal ikke ned til Beach Club i år.


Pris:

Sesongkort kr. 470,- (Medlem kr. 370,-) Enkeltstart 140,-

(Påmeldingsavgift på kr 25,- kommer i tillegg)

Rabattkode for medlemspris sendes ut i nyhetsbrev med medlemsfordeler til våre medlemmer. Vil din bedrift være medlem og/eller booke for samlet gruppe? Ta kontakt med oss per epost telemark@bedriftsidrett.no


Gjennomføring:

Vi har 6 løp i Kragerø Omegn. Hvert løp har løpsdag på torsdager. Start uten tid fra 16.00 og frem til fellesstart med tidtaking 18.00. Dersom det ikke passer dette tidspunktet kan du gjennomføre- og registrere selv innen søndag samme uke. Løypen er kun merket torsdager 16.00-18.45

Alle løp er på 4-5km og på variert underlag. Du deltar akkurat i det tempo du selv ønsker. Her er det deg selv som er i fokus og hos oss kan alle fra 15 år, uansett form og nivå delta. Vi oppmuntrer bedrifter til og delta sammen.


Den gode rammen:

Hver torsdag 16.00-18.00 legger vi opp til en hyggelig og sosial ramme. Vi fikser enkel bevertning, saft og vann. Det blir musikk og godt felleskap. Vi oppmuntrer venner, bedrift og foreninger om og komme sammen og delta.


Premier:

Alle som gjennomfører minst 3 av 6 løp er med i trekningen av flotter premier ved sesongens siste løp. Disse premiene trekkes ut 18.40 på siste løp og alle må derfor ha registrert sine løp innen siste løpsdag 18.00 for å være med i trekningen. Dersom som løper fellesstart på siste løp blir da registrert som startene og er med i trekningen.


Terminliste:

Før sommer:

11.05 Studsdalen

25.05 Berg Museum

08.06 Kragerø Resort


Etter sommer:

31.08 Kragerø Resort

14.09 Berg Museum

28.09 StudsdalenPåmelding:

Gjøres i EQ timing. Klikk "Påmelding" opp i høyre hjørnet. Vell sesongkort med eller uten tidtaking så er alle 6 løp inkludert og du sparer penger. Du bruker da det samme startnummer hver gang.

Velger du enkeltløp så åpner påmelding til hvert løp 1 uke før med unntak av første løp Studsdalen som er åpent for påmelding allerede nå. Her får du kun ett låne nummer som skal levers inn etter fullført løp.Løypene:

Løypene er på variert underlag. Vi vil frem mot start legge ut kart og GPX fil her. Men du trenger ikke å være kjent, du får informasjon når du møter opp og løypene er merket.Forsikring: 

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.Spørsmål:

Har du spørsmål kan du kontakte Thomas på thomas.stornes@bedriftsidretten.no

Spesifikk deltaker-informasjon knyttet til arrangementet, oppmøte, startnummer etc. kommer på ett senere tidspunkt.
Takk til våre partnere:

Kragerø Resort

Skagerrak Sparebank


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.