Ti på Topp vinter Salten 2022/23

Ti på Topp vinter Salten 2022/23


Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 04.04.2023 14:30

Tid


De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp Vinter hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser.

Ti på Topp Vinter er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. 

Sesongen starter 1.desember og varer fram til 10.april.

Vi har plukket ut mange fantastiske turer i den flotte naturen i ditt område. Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur.

Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende turer godt utenfor de preparerte skiløypene. Flere av turmålene er fine å gå uten ski.

Hvem kan delta?

Alle kan delta i Ti på Topp Vinter.

Hvordan melde seg på?

Påmelding gjøres i den oppdaterte Ti På Topp-appen. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse. 

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)

Ti på Topp Vinter er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp Vinter med kollegaer gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter. Bedriften velger selv om de vil delta i individuell klasse eller om bedriften ønsker å danne lag.

Ti på Topp tilbyr bedrifter egne bedriftsavtaler. Ta med deg hele kollegiet ut på tur og opplev den fantastiske naturen sammen.

Dersom en bedrift ønsker å betale deltakelse i Ti på Topp Vinter for sine ansatte, kan det inngåes en bedriftsavtale. Da må en av de ansatte i bedriften sende mail tilnordland@bedriftsidrett.no

I denne mailen må følgende info fremkomme:

- Kontaktperson med mailadresse

- Bedriftens navn

- Organisasjonsnummer/Fakturaadresse/EHF

- ca antall deltakere fra bedriften

- Delta på lag eller som enkeltpersoner i bedriften (vi kan opprette bedriften for dere)

Kontaktpersonen i bedriften vil motta en kode som distribueres ut til de øvrige ansatte som gjør at de kan komme seg forbi betalingsløsningen.

Etter 24.april (konkurransen er over) vil faktura bli sendt ut, og man blir da fakturert for det antallet som har aktivert koden.

Bedriftsidretten tilbyr bedrifter der 10 personer eller flere deltar, 20 % rabatt.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)

Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer 15 poeng eller mer i løpet av vinteren?

Familielag

Fra tidligere år har man hatt muligheten til å melde på barn samtidig som man melder på seg selv. Dette kan man fortsatt. Nå kan man "sjekke inn" turene til barnet samtidig som man sjekker inn selv når man er på turmålet. Husk å registrere deg på familielag dersom du ønsker å ha barn under din bruker.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp Vinter- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

Delta alene (individuell klasse)

Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp Vinter alene velger du påmelding i individuell klasse.

Poengoversikt

Ti på Topp Vinter har skiftet plattform sånn at du kan bruke samme app som ordinær Ti på Topp. Dette vil etterhvert gi mulighet for å laste opp deltakerbilder. I Ti på Topp Vinter er hensikten å samle poeng. Du kan følge med på dine poeng på Min Side.

I Ti på Topp Vinter er målet er å samle poeng, og har du 15 poeng eller mer, er du med i trekning av premier etter sesongslutt.

Hvordan registrere turer?

Bruk appen. Du skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

OBS! Det må være minimum 8 timer mellom innsjekkene på samme topp.

Hva koster det?

Deltagelse for Ti på Topp Vinter koster kr 150,- per voksen og kr 100,- per barn.

Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt pånordland@bedriftsidrett.no for priser og informasjon.

Premiering?

Alle som har samlet over 15 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2022- 10. april 2023) er med i trekningen av flotte premier.

På tur

Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor. 

OBS!

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (www.varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.  


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.