Bedriftsserien fotball 2023

Bedriftsserien fotball 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 20.03.2023 00:00

Tid


Pris

Påmelding fra kr 7 900,00 inkl. avgifter

Serien Bedriftsfotball 2023


9 lag er påmeldt til årets serie. Ikke alle er synlig i gjestelisten. 3 plasser igjen. Er du klar?


Bedriftsidretten starter opp sin bedriftsserie i fotball i ny drakt mars 2023. Serien er åpen for alle bedriftslag, student- og vennelag med nedre aldersgrense er 15 år. Vi har fokus på samhold, fellesskap og engasjement. Det skal være gøy å spille bedriftsfotball og vi skal i 2023 starte en ny form for bedriftsserie. Vi skal gi deg cup-feeling hver runde! 


Vi har som mål om 12 lag per serie og vi har plass til 24 lag totalt. Ved 12 lag i serien så spiller alle mot alle og gir alle 11 kamper hver eller at vi lager to divisjoner med dobbel serie og A og B sluttspill. Kampene spilles fordelt over 6 runder fra februar til november og kampene spilles både innendørs i Skjærgårdshallen i Langesund og utendørs på Tollnes.


Om serien:

Åpen serie stiller ingen krav til fordeling av kjønn. Dette er den serien herrelag spiller i slik som tidligere år. 


Kamper:

Hvert lag spiller 2 kamper per kveld. Det deles opp i 3 perioder som er tidlig, midtveis og sen. Alle lag vil få jevnt fordelt kamper både tidlig, midtveis og sent. Det vil være 30min pause mellom lagets to kamper. Det betyr at lagets to kamper samles i lik periode. 


Den gode sosiale rammen:

Med denne nye formen vil vi kunne gi lagene en aldri så liten cup-følelse. Vi ønsker å legge til rette for en aktiv og sosial møteplass sammen med venner og kolleger. Det vil være speaker, musikk og salg av enkel bevertning - Jovialt og trivelig skal det være :) 


Dann ditt lag:

Å spille bedriftsfotball skal selvsagt være engasjerende, men også inkluderende. Ikke gi deg selv så høye skuldre at du ikke vil delta. Ta med gjengen din, delta sammen og ha en hyggelig tid på matta sammen. Noen vil tape, andre vil vinne - Uansett så håper vi at gjengen din vil tenke at vi vant likevel. For hva er ikke fotball? Det er jo så mye mer. Er du klar for og skape samhold på matta? 


Terminliste:

Runde 1 og 2 - 22.03 Skjærgårdshallen

Runde 3 og 4 - 26.04 Tollnes

Runde 5 og 6 - 31.05 Tollnes

Runde 7 og 8 - 13.09 Tollnes

Runde 9 og 10 - 18.10 Skjærgårdshallen

Runde 11 og premieutdeling - 22.11 Skjærgårdshallen


Terminliste kommer mandag 20. mars grunnet utvider påmeldingsfrist.


Pris:

Medlemslag kr. 7900,- 

Ikke-medlemslag kr. 8900,- 

* Prisen inkluderer alt som blant annet påmeldingsavgift, dommeravgift, baneleie og enkel bevertning mm.


Påmelding:

Påmelding er åpnet og påmeldingsfrist er 19. mars.


Oppsummering:

For dere som har vært med tidligere så blir dette en ny form for seriespill. Det positive er at det blir færre forpliktelser og enklere og prioritere tid til å komme med laget. Dere får 2 kamper og vi skal gi deg en aldri så liten cup-feeling på plassen. Vi stiller med speaker, musikk og enkel beverting alle 6 kveldende. Kampene er litt kortere enn tidligere, men til gjengjeld får laget en større helhet tilbake og ikke minst to kamper per kveld. Prisen har vi faktisk tatt litt ned fra forrige inneserie og uteserie. 


Vi håper ditt lag og din gjeng er klar for å teste ut noe nytt - Men likevel den samme gode fotballen!


Regelverk:

Lagene må stille med egen 5-er ball og like lagsdrakter som kan være enkle t-skjorter, vester eller ordinære drakter. Våre lag kan få hyggelig tilbud på lagsdrakter hos Globall Sport eller Sport1. 

spiller-reglement-5-er-fotball.pdf

Kamp-og+konkurransereglement+i+NBIF+2017+vedtatt.docx

* Med forbehold om endringer.


Forsikring: 

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.


Vi oppfordrer alle til å tegne lags-forsikring eller individuell forsikring via vår samarbeidspartner eller ha sine personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring   KLIKK HER


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.