Nebegynenrkurs i golf - Veien til golf

Nebegynenrkurs i golf - Veien til golf


Tid


Sted

Vis kart

Hvorfor Veien til golf?

Første skrittet inn i golfverden er å melde deg på ett Veien Til Golf kurs. Vårt mål med kurset er å skape glød, entusiasme og bidra til at du opplever mestring, motivasjon til å lære mer og ønsker å fortsette med golf som et ivrig medlem i lang tid fremover.

Kurset er mye mer enn bare ett golfkurs. Man møter trenere, andre golfspillere og golfklubben for første gang og blir en del av idrettslaget. Det er viktig for oss at du som deltager blir en del av det sosiale miljøet og føler deg inkludert.

Praktisk info

I forkant av kurset får du en informasjonsmail med info om selve kurset og om hvordan vi gjennomfører kurset. Dette blir normalt sendt ut 3 dager før kursstart. Kurset foregår fra 10.00 til 16.00 lørdag og søndag. Teoretisk del på nett om gir grunnleggende kunnskap om golfens regler, etikette, sikkerhet og banepleie. I tillegg gjennomgår vi noe teori i vårt kursrom og under banevandring. Praktisk del foregår kun utendørs, husk klær til vær og vind. Praktisk del gir grunnleggende basis tekniske ferdigheter. Et range kort med 20 klipp er inkludert og kan brukes til trening etter kurset.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.