Bedriftsfotball uteserien 2022

Bedriftsfotball uteserien 2022


Tid


Bedriftsfotball uteserie 2022

VI TAR MATTA TILBAKE!
BEDRIFTSFOTBALL 2022 UTESERIEN

PÅMELDING ER ÅPEN

Endelig kan vi igjen møtes til bedriftsfotball. Etter 2 år uten seriespill for bedrifter kan vi nå starte opp utendørs. Bedriftsfotball skal være sosialt, morsomt, inkluderende- og naturligvis trigge en positiv form for konkurranse. Hvis du lurer på om din bedrift, forening eller gruppe kan delta? JAVISST! Alle kan delta, medlem eller ikke.  Naturligvis med noen retningslinjer innenfor regelverk og bruk av spillere. Dette kan se mer om HER

Så, hvis du kunne tenke deg å skape aktivitetsglede- og bidra til gode relasjoner blant dine kolleger og venner- og samtidig elsker fotball, så er dette noe for deg og dere. Bedriftsserien spilles som MIX så her kan både kvinner og menn delta. 

Har du spørsmål kan du se mer under, eller du kan kontakte Thomas på epost thomas.stornes@bedriftsidretten.no for spørsmål. Vi er super klar og håper du og din bedrift ønsker å være med. Dette blir gøy. 

Lag: 7èr lag MIX
Hvor: Tollnes, Skien (Kunstgress)
Når: Oppstart uke 18
Tid: Onsdager 17.00 - 22.00
Spilletid: 2 x 25min
Premie: 1, 2 og 3 plass i hver divisjon.
Påmeldingsfrist: 8. April

Divisjon:
Velg den divisjonen du ønsker å spille i. Bedriftsidrettskretsen vil også kontrollere at nivået på laget er tilpasset divisjonen. For tidligere lag vil tidligere resultater påvirke dette. For nye lag vil vi gå i dialog med laget etter påmelding. Blir vi ikke flere enn 10 lag samler vi alle i samme pulje.


Sluttspill:
Etter innledende runder spilles det et sluttspill med semifinaler og finaler i begge divisjoner. Det er de 4 øverste lagene fra hver divisjon som går videre til semifinaler. 


Påmelding:
Klikk "påmelding" oppe i høyre hjørnet og du foretar påmeldingen via EQ timing. Ta kontakt om du ønsker hjelp eller om krets skal melde dere på. 


Pris:
Medlemslag 8.900,-
Ikke-medlemslag: 11.300,-
Prisøkning kr 1000,- ved påmelding etter påmeldingsfristen

Prisen inkluderer:
- Seriespill hvor alle møter alle i divisjonen (ved fullbooket divisjon 9 kamper) 

- Turneringsadmin.
- Baneleie
- Dommerutgift

- Sluttspill og premie for pallplass


Utstyr:
Alle lag skal stille med lagdrakt. På drakta skal det være minimum navn på laget og nummer. Ønsker du et tilbud på draktsett kan du kontakte Sport1 Skien eller Porsgrunn. Våre medlemslag har medlemsfordeler her. Alle lag stiller med hver sin 5-er ball. 


Hvem kan spille med oss?
Hvem som helst kan spille på laget, om de er ansatt eller ikke. De fleste stiller med ansatte fra egen bedrift, men man kan også gå sammen på tvers av bedrifter å danne lag sammen. Vi har også egne vennelag og foreninger med. Men der er regler for bruk av aktive spillere under 30 år. KLIKK HER for informasjon rundt regelverk for 7èr.


Dommer:
Krets stiller med 1 dommer per kamp.

Krets har behov for flere dommere. Er du interessert eller er dommer i dag, ta gjerne kontakt. Det gis dommerhonorar per kamp, dommertøy og nødvendig dommerkurs. Dommer forplikter seg til å dømme i minst 3 sesonger. 


Kamp:
Kampene spilles på kunstgress på Tollnes. Vi spiller 7èr fotball og vi har 3 baner på tvers av en ordinært fotballbane. Der er egne oransje linjer for inndeling. Det spilles 2x25 og det gis 3 poeng for seier og 1 poeng for uavgjort. Målforskjell er tellende ved likt poeng. Oppvarming må gjøres utenfor banen grunnet liten tid i kampskifte. Begge divisjoner spiller onsdag fra 17.00 og det er kampstart hver hele time. Man bytter på å spille på ulike tidspunkt fra 17.00-21.00 i løpet av bedriftsserien. 


Treningstid:
Det medfølger ikke treningstid. Lagene må selv håndtere egentrening om dette er ønskelig. 


Oppførsel:
Vi vet det kan bli hett på banen. Man blir ivrig og følelsene kan ta overhånd. Heldigvis har vi svært få tilfeller av negativ fortegn i bedriftsfotballen. Alle deltar for moro og det er samhold å aktivitet som er viktigst. Vi er stolte over bedriftsfotballen. Likevel vil vi alltid presisere at det er nulltoleranse for sjikane, rasisme og vold. Slik oppførsel vil straffes med bortvisning av spiller(e) og det kan få konsekvens for laget. Ved alvorlige tilfelle også anmeldelse. 

Medspiller, motspiller og dommer skal respekteres og man skal alltid vise FAIR-PLAY. 


Anitdoping-Norge:
Norges bedriftsidrettsforbund er underlagt NIF`s lovnorm og antidoping Norge sitt regelverk. Det kan bli foretatt kontroller på våre aktiviteter, det gjelder også bedriftsfotball. 


Hvordan får jeg medlemspris?
Er bedriften din medlem hos bedriftsidretten kan dere etterspør en rabattkode til påmelding. Den blir også sendt ut via nyhetsbrev og til tidligere lagledere og B.I.L Ledere.


Forsikring: Våre lag er ikke forsikret gjennom NBIF. Ønsker laget forsikring kan dere bestille dette via vår hjemmeside til en rimeligere pris ved å klikke HER


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.