Vinterløp & Vinterfest Kragerø Resort

Vinterløp & Vinterfest Kragerø Resort


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 11.02.2023 21:00

Tid


Velkommen til Bedriftsidrettens Vinterløp og Vinterfest 11. februar 2023


Bedriftsidretten inviterer alle til et magisk Vinterløp på Kragerø Resort. Sett på hodelykten og løp en fakkelsatt runde på 3,3 km ute på Kragerø Resort. Her får du løpe på flotte golfbilveier i fine omgivelser ute langs golfbanen. Ved start/mål får du en magisk og god atmosfære. Gjennomføre alene eller med venner. Du kan løpe, jogge eller gå – DU velger helt selv.

Du kan velge mellom distansene 3,3km, 6,6km eller 10km. Ved målgang får du en hyggelig bevertning med varme drikker. Det vil være musikk, lys og magisk stemning. Dette skal være for alle nivåer og vi håper du er klar for og gi deg selv en flott opplevelse.Overnatting og Vinterfest (18+):

Etter Vinterløp kan du bli med på Vinterfest. Du kan booke overnatting og Vinterfest på Kragerø Resort allerede nå. Mellom Vinterløp og Vinterfest rekker du en tur i spaavdelingen. Og etter en god natt søvn våkner du til verdens beste frokost og kanskje en ny tur i spaavdelingen om du ønsker.

Vinterfest gir deg en nydelig middagsbuffet og en festaften med likesinnede. Det blir musikk, noen Utrekkspremier og god stemning!

Det er plass til mange på Vinterløp, men det er maks 150 plasser på Vinterfest, så sikre deg din plass i dag! Ta med venner eller kolleger og sett av en herlig kveld og natt på Kragerø Resort.

Klar for magi og velvære?


Pris:

Overnattingspakke og Vinterfest:

Kr. 1900,- per person i dobbeltrom og inkluderer Vinterfest, overnatting inkl. frokost og inngang til Spa. (Kr. 300,- ekstra per pers for enkeltrom) Drikke kjøpes utenom. (18 år+)


Vinterløp: Kr 390,- (påmeldingsgebyr på kr 25,- tilkommer)

BS: Prisøkning kr 100,- på løpskontingenten fra 12. desember, så vær tidlig ute!


Viktig info om påmelding:

  • Påmelding til Vinterløp gjøres her via PÅMELDING oppe til høyre
  • Påmelding til overnatting og Vinterfest gjøres via Kragerø Resort KLIKK HER
  • Skal du delta på Vinterløp, og ønsker og delta på Vinterfest uten overnatting ta kontakt med Thomas på thomas.stornes@bedriftsidretten.no Det koster kr 890,- for Vinterfest og inkluderer middag, program og inngang til spa og velvære avdelingen etter løpet.


For hvem?

Dette passer for deg som liker og gå, jogge eller løpe. Tiden er ikke viktig og det stilles ingen krav til form. Det viktigste er at du opplever mestring og får en magisk kveld med fine rammer. Gjennomfør alene eller sammen med venner og kolleger. Gjør dette til en helaften, nyt et magisk løp, nyt god mat, overnatting og velvære. Dette er din helg!

Alle fra 15 år kan delta på Vinterløp. Overnatting og Vinterfest har 18+ aldersgrense.


Trassen:

Vi løper mot klokken. Vi løper en runde på 3,3km på golfbilveier langs golfbanen. Det er en relativt flat løype og primært på asfalt. Traseen brøytes og strøes om behov. Når du kommer inn til mål/passering så løper du ned under en leilighet og over på et 150m langt oppløp. Her blir det lys, musikk og digg bevertning.


Forsikring: 

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.


Spørsmål:

Har du spørsmål kan du kontakte Thomas på thomas.stornes@bedriftsidretten.no

Spesifikk deltaker-informasjon knyttet til arrangementet, oppmøte, startnummer etc. kommer på ett senere tidspunkt.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets