Bedriftsserien i bowling 2022-2023

Bedriftsserien i bowling 2022-2023


TidBowlingserien2022-2023

Påmelding til bowlingserien 2022-2023 er nå åpen.
Oppstart er i september 


Vil din bedrift være med? Meld på ditt lag i dag. Påmeldingsfrist ut august. 


Pris: 

Prisen varierer ut fra antall påmeldte lag og antall kamper, men maksprisen forrige sesong var 10800,- for medlemslag og 13400,- for ikke-medlemslag. Prisen inkluderer alt for at serien skal spilles


Terminliste:

Terminlisten kommer tidlig september og seriespill pågår mandag-onsdag fra september til påske, med noe opphold i ferier mm. Det spilles kamper 17.00, 18.30 og 20.00


Nivå:

Vi har ulike divisjoner fra Elite til 4 divisjon. Ny lag vil starte i nederste divisjon å spille seg oppover. Nåværende lag vil følge opprykk og nedrykk fra forrige sesong. 


Antall spillere / hvem kan delta:

Alle bedrifter kan delta. Nedre aldersgrense er 15 år. Bedrifter kan gå sammen for å danne lag. Det er 3 spillere per lag per kamp og dere kan bytte på spillere uke for uke, men har bedriften flere lag påmeldt må de forholde seg til sitt lag. Foreninger og områder kan også danne lag. Aktive spillere under 40 (norges eliten) kan ikke delta med mindre de er ansatt i bedriften og at bedriften er medlem i NBIF.

For øvrige regler se fanen regler.


For spørsmål ta kontakt med utvalgsleder Jan Strømsvaag. For påmelding ta kontakt med Thomas Stornes i krets. Se fanen "kontaktinfo"


Vel møtt!Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets