Kajakkurs - Fullbooket

Kajakkurs - Fullbooket


Arrangør: Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 29.04.2021 16:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 1350,-

Velkommen til nybegynnerkurs Flattvann iht. Padleforbundets Våttkortprogram. 

Drømmer du om fantastiske eventyr og naturopplevelser på vannet? I samarbeid med Bull Ski & Kajakk arrangerer Bedriftsidretten i Akershus nybegynnerkurs i kajakkpadling. Ved gjennomført kurs mottar du Våttkort som gjør at du kan leie utstyr og ferdes trygt på vannet.

Oppmøte på Oksenøya Marina, Tornsangerveien 25, 1360 Fornebu – (tidligere Oksenøyveien 91, denne delen av Oksenøyveien har byttet navn) 10 min. før kursstart - ferdig skiftet. Vi anbefaler vanlig treningstøy med god varme og som gir god bevegelighet, gjerne neopren. Husk tørt skift. Garderobe vil være tilgjengelig i båthallen. 

Bull Ski & Kajakk stiller med kajakker, årer og flytevester. Kurset er egnet for nybegynnere og ingen forkunnskap er nødvendig.

Kurset kan avholdes i de fleste værforhold, men vil kunne bli avlyst på kort varsel ved tordenvær eller unormalt mye vind.


Inkludert i kurset er boken: Kajakk – til tur, trening og konkurranse

Forfatterne av denne boken deler over 30 år med kunnskap om padling: padleteknikk, båter, årer, flere år som trener, våttkortinstruktører osv. Boken vil lære deg mye om flattvannskajakker og surfski og vil gjøre det lettere for deg å velge riktig kajakk til ditt bruk.

I kapittelet om teknikk får du en god forståelse av det viktigste for å få "flytfølelsen" i kajakk, samt gode råd for å forbedre din teknikk.

Forfatterne er Mathias Hamar har 10 år på landslag med medaljer fra EM og VM og Jan S. Horn med padleerfaring i over 30 år.

Boken hentes etter fullført kurs hos Bull Ski & Kajakk, Sandvika. Adresse: Rådmann Halmrasts vei 9, 1337 Sandvika.


Pris:

Medlem av et bedriftsidrettslag: kr 1350,- (+ betalingsgebyr)
Ordinær pris: kr 1550,- (+ betalingsgebyr)

Kontaktperson:

Tore Wiken
Bedriftsidretten i Akershus
E-post: tore.wiken@bedriftsidretten.no
Mob: 91177809


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets