Lillestrøms Høyeste

Tid


Sted


Beskrivelse


Torsdag 30. januar inviterer Scandic Lillestrøm, Foss Sport og Bedriftsidretten til en real syrefest i trappene på Lillestrøms høyeste bygg. Med sine 12 etasjer byr hotellet på en skikkelig utfordring for deg som har lyst til å teste formen, utfordre en kollega eller kanskje bare konkurrere mot deg selv.  Arrangementet går av stabelen med første start klokken 18.00. Deretter kjører vi individuell start frem til alle har kommet seg til topps.


Se resultater her!


Oppmøte
Vi anbefaler alle å komme i god tid, gjerne 45-60 minutter før egen starttid. Det er plass til 400 deltakere og selv om starttiden er fordelt godt utover, vil det alltid oppstå noe trykk ved utlevering av startnumre. Vi ønsker at alle henter ut sitt startnummer før oppvarming.
Alle deltakere bes møte opp klar til start i STARTSONEN i 2. etasje minimum 5 minutter før egen starttid.

Parkering
Vi anbefaler å benytte offentlig kommunikasjon så langt det er mulig. Scandic Lillestrøm er lokalisert 50 meter fra togstasjonen og 150 meter fra busstasjonen. Det er trangt med parkeringer rundt stasjonen, men dersom en er avhengig av bil vil vi anbefale å benytte pendlerparkeringen i parkeringshuset, eller eventuelt å parkere ved Varemessen (ca. 200m fra hotellet)

Startliste
Det er intervallstart, hvor en og en starter med 20. sekunders mellomrom. Det er relativt god plass til å passere deltakeren foran om en er ekstra rask. Vi ber alle møte opp i god tid.

Utdeling av startnumre
Foregår i hotellets 2. etasje. Pass på å være ute i god tid! Hver deltaker får utlevert en liten pose med startnummer og en tidtakingsbrikke som festes rundt foten. Noen deltagere eier egne brikker, men egne brikker skal ikke benyttes på trappeløpet. Alle skal bruke brikken de får tildelt på arrangementet. Brikkene må leveres tilbake etter løpet.

Oppvarming
Å bestige tolv etasjer er en fysisk krevende øvelse - uansett hvilket tempo en holder.
Det er derfor svært viktig å varme opp! Det er muligheter for å varme opp på plassen utenfor hotellet.

Tidtaking
Det benyttes EMIT tidtakingsbrikker som festes med stropp rundt ankelen. Brikken registrerer starttid, mellomtid og sluttid. Resultatlistene oppdateres fortløpende og vises på storskjerm i mingleområdet i 2. etasje. Du kan også finne dem på livestreamlink ved å søke opp Lillestrøms Høyeste 2020 (www.eqtiming.no).

Garderober/skifteområde
Et par møterom på hotellet vil bli brukt som omkledningsrom. Et rom for menn og et for kvinner. Det vil være mulig til å sette fra seg bager i et rom i 2. etasje. Dette gjøres på eget ansvar.

Pris 
Deltakeravgift er 209,-.

Fotografering
Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på arrangementet. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebookside og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes.

Bruket Restaurant
Ønsker du å kombinere trappeløpet med et måltid på en av Lillestrøms beste restauranter er det mulig å booke bord på Bruket Restaurant som ligger på hotellets bakkeplan. De tilbyr en smakfull og variert meny, basert på lokale og kortreiste råvarer.

Vi håper alle deltagerne får en riktig god aktivitetsopplevelse og ønsker alle lykke til!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert avIdrettenOnline