Bli Sprekere Bø

Tid


Bli Sprekere i Bø med Cathrine Skogseide
Generell sirkeltrening inne på frivillighetssentralen i Bø

Tirsdager 16.30-17.30
Oppstart uke 35 og partiet er på 15 timer. 
1 time per uke.

Beskrivelse: 
Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: 
Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: 
Styrke

Målgruppe: 
Alle fra 15 år. Gjerne nybegynnere.
Du trenger ikke å ha tilknytning til en medlemsbedrift.

Organisering: 
Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet: 
60 minutter


---------------------------


"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Helsemyndighetene anbefaler at alle voksne bør utøve minimum 30 minutters moderat fysisk aktivitet daglig for å oppnå en helseeffekt. Gjennom varierte aktivitetstilbud ønsker bedriftsidretten å legge til rette for at alle (over 15 år) får mulighet til dette. Mottoet vårt er at fysisk aktivitet er lystbetont, enkelt og motiverende!

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline