Stjørdal Bedriftsvolleyball 19/20

Stjørdal Bedriftsvolleyball 19/20

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 18.09.2019 09:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 4500,-

Beskrivelse

Når: Bedriftsserien i volleyball på Stjørdal starter tirsdag 24. september for lagene i 2. divisjon og torsdag 26. september for lagene i 1. divisjon. Kampene spilles i Skatvalshallen mellom kl 21-23 (spillefri i skoleferiene). Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta.

Deltageravgift:
Medlemspris: Kr 4500-, (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: Kr 5950,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig.

Terminliste og tabell: Oppfordrer lagene som deltok i fjor til å melde seg inn i riktig divisjon med tanke på fjorårets resultater. Nye lag antas å starte i divisjon 2.

Resultater: Resultater og tabell legges fortløpende ut på kretsens hjemmeside innunder fanene resultat.

Utdrag fra reglementet: Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 menn på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle lag har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder

Premiering: 1.-3. pl. I hver divisjon premieres med pokal.

Påmeldingsfristen er 10. september!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline