Steinkjer Bedriftsvolleyball 19/20

Steinkjer Bedriftsvolleyball 19/20

Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 19.09.2019 12:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 7000,-

Beskrivelse

Høstens Bedriftsvolleyballserie på Steinkjer starter opp torsdag 26. september

Når: Kampene spilles i Steinkjerhallen torsdager kl 21-23 (spillefri i skoleferiene). Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta, men vi er ferdige rundt påske. Vi spiller i to divisjon om mulig.

Deltageravgift: Priser kommer!
Medlemspris Kr 7000,- (+14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke- medlem: Kr 8450,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr! 

Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, premier, resultatsystemer og serieadministrasjon. Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv.

Terminliste og tabell: Terminliste sendes på e-post til lagledere i før seriestart. Resultat og tabell legges forløpende ut på kretsens hjemmeside. Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv.

Regelverk: Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 3 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder.

Premiering: 1.-3. pl. premieres med pokal.

Påmelding: Påmeldingsfrist er 12.september. 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline