Fotballserie i LSK-Hallen

Tid


Sted


Merk: Alle kamper fra og med 12. mars er ikke mulig å avholde i mars på grunn av smitterisiko av koronaviruset.


Både Aktivitetslag (vennelag) og Bedriftsidrettslag ønskes velkommen til Innefotballserien i LSK-Hallen 2019/2020. Nytt i år er at aktive spiller fra 5. til 9. divisjon kan delta. Tidligere har aktive spillere over 30 år vært med, men nå åpnes det opp for spillere under 30 år. 

Her spilles det ren 5’er fotball med seriestart i oktober 2019

Kampene spilles på mandager fra oktober 2019 frem mot påske 2020, unntak kan forekomme dersom NFF skal avvikle kamper i de øvre divisjoner. Våre kamper begynner kl. 20.10 og går utover kvelden. 

LSK hallen fikk nytt kunstgress i september 2017 og alt av lys i hallen ble oppgradert, så det er suverene forhold for fotballspill der nå. 

Det spilles etter Norges Fotballforbunds regler for innendørsfotball, samt sær-bestemmelser i Norges Bedriftsidrettsforbunds håndbok og ABIK-seriens kampreglement.

Serieavgift :           kr 7.500,-  pr  lag
Dommeravgift:      kr 2.500,-  pr  lag

For lag som ikke er medlem av Bedriftsidretten vil det være et en tilknytningsavgift i tillegg. Se priser for tilknytningsavgift

Faktura vil bli sendt ut etter påmeldingsfristens utløp. Påmeldingen er bindende og alle lag hefter for betaling etter påmeldingsfristens utløp.

Påmeldingsfrist: 30. september 2019       

Det arrangeres lagledermøte i forkant av seriestart, der det er møteplikt for lagene. Innkalling vil bli sendt ut til alle påmeldte lag etter påmeldingsfristens utløp! 

Vi ønsker alle lag vel møtt til seriespill i vinter!

Link til utskriftvennlig invitasjon


Kontaktinfo:

Kretskontoret             -   Liv Haugdal, E-post: liv.haugdal@bedriftsidrett.no 470 26 890

Leder fotballutvalget -  John Johansen, E-post john.johansen@hotmail.no  997 47 242


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline