Morgenyoga i Sandefjord

Morgenyoga i Sandefjord

Arrangør: Vestfold Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Yoga - summer edition! Vi starter 8 sommerdager i juni/juli med et "friminutt fra hverdagens stress". Vår instruktør Alexandra venter på deg i Badeparken tirsdager og torsdager i sommer. Øktene varer i 60 minutter som gir deg ro og grundig trening av kroppen. Konseptet starter i uke 25 og varer i 4 uker med yoga tirsdager kl. 7-8 og torsdager kl. 8-9.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Ta gjerne med matte hvis du har egen - eller lån av oss! Øktene gjennomføres i Badeparken mot Hjertnespromenaden. (mellom lekeplassen og kunstgressbanen) Vi merker området med beachflagg. Ved regn får vi bruke glassgården i Hvaltorvet! Ta på komfortable klær, helt uten utstyrsbehov.

Hvaltorvet er sponsor av "Sommeryoga i Badeparken" og det gir deg mulighet til å delta til kun kr. 50,- per økt! Betaling gjøres via VIPPS - nr. 547660 eller ved å søke opp "Bedriftsidretten diverse"
Du kan også kjøpe deltagelse for alle datoer og tidspunkter til kun kr 200,- 

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestfold Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline