Håndballserien Trondheim

Håndballserien Trondheim

Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Vi har gleden av å kunne invitere lag til Bedriftshåndball-serien i Trondheim. Påmelding er nå åpen fram til august. Flotte kampforhold, fysisk aktivitet, teamarbeid og en sosial arena er noe av årsaken til at Bedriftshåndball er ukas høydepunkt gjennom vinteren for veldig mange. Med seriespill der det spilles med opp- og nedrykk vil lagene finne sitt nivå. Samle gjengen og bli med og spill Bedriftshåndball, knallartig!


Spilletidspunkt

Håndballserien starter i september, og pågår til april måned. Hovedsakelig mandager og tirsdager mellom kl2000-2300, og enkelte søndager kveldstid.

 Kampene Spilles i D og F1 hallene i Spektrum
     

Klasse

Damer og Herre klasse


Kamper

 Det spilles 2 x 18 minutter.

Reglement
     

Hvem kan delta

Aktive spillere under 30 år kan kun delta dersom vedkommende er ansatt i bedriften som laget representerer. Nedre aldersgrense er 16år.

Deltagelse i håndballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag i Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Det innebærer at laget har en tilknytning til en bedrift/virksomhet.

Grupper som ikke har mulighet til å stifte BIL, men som likevel ønsker å delta i seriespill, kan søke om en tilknytningsavtale. Da er man ikke medlem av Bedriftsidrettskretsen, men deltar i seriespill som en aktivitetsgruppe.

   
Serieavgift 2019/2020

Serieavgiften inkluderer seriespill, dommerutgifter og adm. kostnader knyttet til seriespillet. Nyetablerte håndballag betaler laveste sats

Kr 8000,- Pr.lag t.o.m 01. aug
Kr 9000,- Pr.lag etter 01. aug
Nye lag får laveste sats


All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må laget ha tilknytning til kretsen, og vedkommende være registrert som leder/lagleder.
     

Faktura
 
Vi sender ut fakturalink på mail til påmeldte lag, klikk på link for mal:

Hvordan hente faktura - Mal.pdf
     

Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftslag tegner lagsforsikring.

For spørsmål angående håndballserien, ta kontakt med: marius.koldgrov@bedriftsidretten.no


AdministratorerAndre arrangementer fra Midt-Norge Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline