Ti på Topp Elverum

Ti på Topp Elverum

Arrangør: Innlandet bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Ti på Topp 2019 starter 10.mai og varer til 10.oktober! Ti på Topp er et turkonsept der du kjøper deltagelse ved å melde deg på elektronisk via nettside eller APP, eller deltakerhefte på våre utsalgssteder. Påmelding på nett gjøres ved å klikke på "PÅMELDING" oppe til høyre!

Når du har meldt deg på vil du få tilgang på 10 turer, med tilhørende beskrivelse og kart. Da du har fått tilgang på dette er det bare å planlegge når du skal ut på tur. Når du er ute på tur, og har fulgt turbeskrivelse og evt kart til turmålet for den aktuelle turen, kan du åpne appen og klikke "Sjekk inn", eller evt via nettsiden etter turen er gått. 

Alle som har deltatt og oppfylt premiekravet (sjekket inn på 7 av 10 turer) får deltakerpremie. Vi har i tillegg til dette flere flotte uttrekspremier. Så her er det bare å få med en familie, venner eller kolleger å gå ut på tur! Vi lover fine turmål, og flotte premier. Vi oppfordrer alle deltagere til å dele turbilder når dere er ute på tur (dette er også en uttrekspremie). 


Påmelding åpner snart. FØLG MED på facebooksiden "Ti på Topp Elverum"  for oppdateringer!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Innlandet bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline