FIFA4REAL

Tid


Sted


Beskrivelse

TIDENES FØRSTE FIFA4REAL-ARRANGEMENT I NORGE SKJER I FREDRIKSTAD 09.02.2019! 

Har du noen gang drømt om å konkurrere i Playstationspillet FIFA19 og fotball under like vilkår? Nå har du endelig muligheten!

I Bedriftsidrettens storsatsning kombineres både FIFA19 og en fysisk straffesprakkonkurranse i fotball. Hvem vil stikke av med hovedpremien til slutt? De som er fantastiske på å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner, eller de som behersker en konsentrasjon og en overbevisende kontroll over Playstation-kontrolleren?

Det deles inn i grupper hvor det gjennomføres vanlig gruppespill som man kjenner til fra fotball-VM og liknende arrangementer. Hvert lag skal møte alle lag i gruppa, men den store twisten er at man skal møte hvert lag til dyst i både FIFA19 og en ekte straffesparkkonkurranse. Det tildeles tre poeng både for seier i FIFA og for seier i straffesparkkonkurransen. I innledende gruppespill kan det ende uavgjort både i FIFA og i straffesparkkonkurransen.

Hvem kan delta?
Arrangementet har 15-årsgrense, så samle sammen gutta, venninnene, fotballaget, kolleger eller hva enn det måtte være! Alle over 15 år kan delta, og man må ikke nødvendigvis vinne hele greia for å stikke av med kule premier! Lag fra hele Østfold kommer til å stille, gjør du?  

Husk påmeldingsfrist 18. januar!


Priser
For bedriftsidrettslag: Kroner 650,-
For øvrige lag: Kroner 750,-
Husk at ved leie av PS4-kontrollere kommer en ekstra avgift på 250,-.

Husk minimum tre personer og maksimum fire personer på ett lag.

Kontaktinformasjon
E-post: olemartin.petersen@bedriftsidretten.no
Telefon: 976 66 502


Andre arrangementer fra Østfold bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline