PLANKELEKENE 2019

PLANKELEKENE 2019

Arrangør: Østfold bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

PLANKELEKENE IS BACK! 

Noen gang lurt på hvordan det vil være å se Gaute fra resepsjonen i innebandy? Eller hva med Gro som pedagogisk leder i barnehagen i volleyball? Plankelekene er stedet hvor alle kan delta uansett nivå. Det laget som har det mest gøy under lekene er faktisk de ekte vinnerne av aktivitetsfestivalen. Samle sammen ditt drømmelag, uansett om dere er en vennegjeng eller en avdeling på jobben!

Hvis det er første gang du tar i en innebandykølle er Plankelekene stedet for å gjøre akkurat dette. Ikke nøl med å melde på ditt lag og gjør dere klare for en lørdag med glede dere sent vil glemme. 


Ditt lag kan delta i en eller flere av følgende aktiviteter:

Innefotball (mixklasse)
- I mixklasse må det til enhver tid være minimum to kvinner på banen. Kampene er 1*17 minutter, det spilles femmerfotball (inkludert keeper).

Volleyball (åpen klasse
- Her kan laget bestå av rene herrelag, rene damelag eller en god mix.

Innebandy (mixklasse) små mål uten keeper
- Her må det til enhver tid være minimum to kvinner på banen. Kampene er 1*17 minutter, og det er fem spillere på banen. Leie av innebandykøller er mulig. 


Turneringen er åpen for både vennelag og bedriftslag.

Pris:
1 700,- for bedriftsidrettslag
2 200,- for øvrige lag

Dersom et lag ønsker å delta i flere aktiviteter er dette mulig. For hver aktivitet man melder på lag i etter første påmelding vil laget motta 500,- i rabatt per aktivitet. Dersom et lag melder seg på i alle aktivitetene vil man da få kroner 1 000,- i rabatt.


Hall og gjennomføring:
Alle kampene avvikles i Kongstenhallen. Kiosk er åpen under turneringen.


Garderobe:
Lagene har tilgang på garderober

Regler:
Alle lagledere får tilsendt kampreglement til aktivitetene laget er påmeldt i.Andre arrangementer fra Østfold bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline