Klart for terrengløp

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 15. Mar 2024

Det er vår og snart klart for terrengløp i Midt-Norge! Løperne får testet formen i varierte terreng. 

Sjekk ut mer her: og mange flere spennende løp venter deltakerne i Midt-Norge Bedriftsidrettskrets denne sesongen. Ta(Tab for å godta)

Terrengkarusellen Trondheim

Terrengløp Steinkjer

Sommerløp Ålesund






Klar for MotiverendeMARS?

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 28. Feb 2024

Du sier vel ikke nei takk til en god utfordring? Klarer du 31 timer i aktivitet i løpet av mars? Det er 0,04% av dine timer i mars det. Det klarer du! Klarer du over 31 timer, så blir du med i trekningen av blant annet et HOKA-gavekort på 2000kr. Er du klar?

Bli med her



Tar du en utfordring? 7Februarmil starter opp 1.februar

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 29. Jan 2024

Midt-Norge Bedriftsidrettskrets inviterer deg til å ta en utfordring! 7Februarmil er et aktiv utfordring som starter opp 1. februar. Meld deg på og utfordre deg selv til å gå, løpe, renne eller sykle 7 mil i løpet av februar. Bli med i fellesskapet og å få en dytt til å trimme litt! 

Les mer her.



Norwegian Dodgeball Festival

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 20. Sep 2023

Sett av 12.-14. april 2024 for å delta i Norwegain Dodgeball Festival som arrangeres i trondheim. Her kommer det lag fra hele Europa og det blir spill i følgende kategorier:
Northern European Championship Cloth, European Cup Foam, Midt-Norsk skolemesterskap Foam, NM Kanonball, og Åpen Kanonball

Er du nysgjerrig på vår festival?
Les mer om den her: https://dodgeball.no/




Klar for løp

Postet av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2023

Hos oss kan du delta på Steinkjermila, Trondheim Skogsmaraton og Trondheim Maraton og Ålesund Maraton. Løpegrupper og løpekurs er også å finne blant våre tilbud. Finn løpegleden ved å delta på våre løpsaktiviteter, kjenn på mestring og flotte opplevelser sammen med andre løpeglade mennesker. Sjekk hva vi har å tilby av løpeaktivitet  der du bor.