Hordaland Bedriftsidrettskrets

Hordaland Bedriftsidrettskrets

Protokoll fra Kretstinget

Postet av Hordaland Bedriftsidrettskrets den 9. Apr 2019


Hordaland Bedriftsidrettskrets avholdt ordinært kretsting 3.april 2019 på Idrettens Hus Brann Stadion. Her ble blant annet nytt styre valgt og medlemskontingenten for 2020 og 2021 fastsatt. 


Protokollen fra Kretstinget finner du her: Signert protokoll Kretsting 2019.pdfBedriftsidretten Hordaland inngår samarbeid med Løvstakken Opp

Postet av Hordaland Bedriftsidrettskrets den 7. Mar 2019

Fra og med 6.mars inngår Bedriftidretten i Hordaland et samarbeid med Løvstakken Opp, noe alle våre medlemmer og deltakere i Springkarusellen kan nyte godt av!

Alle våre medlemmer og alle våre deltakere i Springkarusellen 2019 får nemlig 15% rabatt på deltakeravgiften ved påmelding til Løvstakken Opp, uansett påmeldingskategori, som arrangeres 11.mai i regi av BFG Bergen Løpeklubb*. 

*Tilbudet gjelder påmeldinger gjort fra og med 6.mars 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og er kun gyldig for medlemmer av Hordaland Bedriftsidrettskrets og deltakere som er påmeldt til Springkarusellen 2019. 

Om du ønsker å benytte deg av rabatten benytter du rabattkoden team19 i påmeldingsskjemaet til Løvstakken Opp. Er dere mange fra samme bedriftsidrettslag som skal melde seg på kan dere benytte dere av samlepåmelding. Les mer om det her (info nederst på siden).

Påmelding Løvstakken Opp: Klikk her


Løvstakken Opp

Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. BFG Bergen Løpeklubb står som arrangør av løpet, og svært mange frivilligge legger til rette for arrangementet.

Løpet er lagt opp for både konkurransedeltakere og mosjonister.Trappecupen 2018!

Postet av Hordaland Bedriftsidrettskrets den 24. Sep 2018

Velkommen til Trappecupen 2018!

I år består cupen av følgende løp: 

  • 1.nov: Haukeland Universitetssjukehus - 9.etg
  • 8.nov: Scandic Ørnen - 13.etg
  • 15.nov: Media City Bergen - 16.etg


Alle løpene er fra kl. 16 til 18. Du kan selv velge når du vil starte i dette tidsrommet, og du kan prøve så mange ganger du vil. 


Det kommer til å bli en trappefest uten like! Bli med du også og slå et slag for folkehelsa! Ta trappa sammen med oss i november! Deltakerpremier til alle og flotte premier trekkes på startnummer. 


Påmelding til hele cupen finner du her!Levert av IdrettenOnline