Norges Bedriftsidrettsforbund

Norges Bedriftsidrettsforbund

NM i Bordtennis Bedrift 2020!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Jan 2020


Denne helgen, 11.-12. januar, ble NM i Bordtennis Bedrift arrangert i Skien av Telemark Bedriftsidrettskrets. 

Telemarkslekene har uten unntak foregått på samme sted og helg i alle år, og ble i år arrangert for 48. gang! 


Hele 400 dugnadstimer ble lagt ned i turnering både før og underveis, som har resultert i over 120 spillere i aksjon og over 1000 kamper spilt på 2 dager. På lørdagskvelden ble det gjennomført en flott bankett hvor 80 personer var meldt på. Dette er en sosial, aktiv og fantastisk helg som passer ypperlig sammen med gode kolleger.  

 

Hold av datoen for neste års turnering, 9.-10. januar 2021!

Det er forskjellige klasser for alle nivåer. 

 

Turneringen vil i 2022 være 50 år, og store planer legges allerede for jubileet. 

 

Er du nysgjerrig og kunne gjerne tenkt deg litt mer info? 

 

Ta kontakt med Thomas Stornes på thomas.stornes@bedriftsidretten.no


0 Kommentar

Vår egen ⭐️Rolf⭐️ er nominert til Årets Ildsjel! Gå inn og stem! 👍

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Des 2019

Ildsjelsprisen har fem nominerte, og vår egen Rolf er på lista! Nå håper vi alle bedriftsidrettsengasjerte går inn og stemmer på «vår» mann! 😊

 

Du kan stemme HER

Se videoen om Rolf HER

 

Startet som 15-åring og har bidratt i hele sitt liv

Året er 1949 og Galtrud IL får en ny ungdomsleder inn i idrettslaget. Navnet hans er Rolf Hansen og han er 15 år. Det skal vise seg at han blir en stor del av norsk idrett videre i sin karriere.  

Rolf har i løpet av sine 85 år bidratt mye for de rundt seg. Ord som inkluderende, interessert og “den som alltid stiller opp” er de som går igjen, når Rolf blir beskrevet. En som ser de rundt seg, uansett alder. Ikke bare har han vært en del av Galterud IL i mange år, men tidlig på 80-tallet ble han også en del av bedriftsidretten. Han ble leder for Jernbanens idrettslag og i tillegg leder for Kongsvinger bedriftsidrettsråd, den gangene rådene fantes. 

Men hans engasjement slutter ikke der. Rolf har nemlig lagt til rette for flere skikaruseller, startet opp Kongsvinger maraton (hvor han også har vært general i mer enn 30 år), tilrettelagt for sykkelritt, hatt ansvar for “sykle til jobben”- aksjonen i Kongsvinger og vært i kretsstyret i mange perioder. Han tok “permisjon” eller “pensjonerte” seg i 2013 fra Galterud IL, men sier selv at han fortsatt tar noen småjobber her og der. En slik ildsjel er noe vi i bedriftsidretten ser veldig opp til og vi ønsker å fremme et slikt engasjement. 

 

Stem på Rolf Hansen til årets ildsjel på idrettsgallaen 4.januar HER 🤩


0 Kommentar

John Humborstad hylles for sin innsats i Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Nov 2019

Foto: May Elin Aunli


Under årets Idrettsgalla Sør mottok leder i Terrengkarusellen, John Humborstad, Bedriftsidrettens hederspris med stående applaus. 

 

- Dette var helt uventet, sier Humborstad stolt.

 

Humborstad er en gammel traver, som nå har vært leder i Terrengkarusellen i hele 30 år! Dette er et terrengløp som foregår hver torsdag, med alt mellom tusen til to tusen deltakere. Tidligere har han mottatt Kongens fortjenestemedalje, men han har også vært nominert under den nasjonale idrettsgallaen for «Årets ildsjel». 

 

- Dette var et fint øyeblikk som varmet veldig. Men husk at jeg har med meg utrolig mange flotte ildsjeler som har bidratt til at Terrengkarusellen har blitt en folkebevegelse, taler Humborstad. 

 

For å få dette løpet til å gå rundt, har han lagt ned tusenvis av dugnadstimer opp igjennom årene, og festen i Aquarama ble morsomt nok klargjort av han selv og gjengen i Terrengkarusellen. Selv om dette har tatt mye tid, har han ingen planer om å pensjonere seg helt enda. 

 

- Jeg skal i alle fall være med neste år. Vi har allerede kommet langt i planleggingen. Det kommer til å bli bra, sier Humborstad. 

 

Han er også meget takknemlig for at han har fått muligheten til å drive med dette i så mange år, og har mange lovord å komme med. 

 

- Jeg takker familien, og ikke minst min samboer gjennom mange år for at jeg får lov til å holde på med dette. Det er like stort som kongens medalje, sier han takknemlig. 

 

Vi i Bedriftsidretten vil bruke anledningen til å takke John selv! Han er en inspirerende mann som virkelig kan sine saker.


0 Kommentar

Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Agder

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 15. Okt 2019

Lyst på nye utfordringer innenfor fysisk aktivitet, arbeidshelse og folkehelse? Vi trenger folk til vårt kontor i Arendal.

Aktivitetskonsulent i Agder Bedriftsidrettskrets
Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hennes etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Agder Bedriftsidrettskrets.
Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og
aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og ibedriftsidrettslagene. Det er en fordel at kandidaten har god kjennskap eller har tilknytning  til "gamle Aust-Agder", da arbeidsstedet vil være Idrettens hus Arendal.


Les hele annonsen og søk her :)


0 Kommentar

Unge talenter i bedriftsbowling i helgens NM på Hamar

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Okt 2019

NM i bedriftsbowling på Hamar: Unge talenter i bedriftsbowling stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. De lokale heltene fra Tine bedriftsidrettslag fikk virkelig vist at trening teller også når det gjelder bowling!

Bildet: Bowlingtalentene i Tine Brumunddal bedriftsidrettslag stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. Vinnerlaget: Eskil Rosenlund, Johan Myhr, Jonas Granlund fra Hamar. 

- De er svært unge i bedriftsbowlingssammenheng, og har likevel en skarp teknikk og et øvet blikk, forteller arrangør Marianne Berg fra Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland.

Ny teknikk med to hender

Med en ny spillemåte, tohåndskast, har de utviklet sin egen spillestil. Det gav virkelig uttelling.

- Jeg spiller med to hender, også bruker jeg bare to finger! Ringfinger og langfinger. Det gjør at jeg får mer rotasjon i kjegla, så da er det lettere å få rotasjon. Det er det mange sliter med, men med tohånds så kommer det med en gang! Så får man jo også lettere opp farta, forteller en ivrig Eskild Rosenlund fra vinnerlaget.

NM i bowling med godt oppmøte

85 deltakere bidro til topp stemning på Hamar i helgen. Bowlinghallen var fylt med glede og samhold.

- Spillerne i NM skaper vennskapsbånd som varer livet ut. Gjensynsgleden på et arrangement som NM er stor, forteller Marianne Berg.

Sjekk ut bildeserien på Facebook fra helgens arrangement. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline