Norges Bedriftsidrettsforbund

Norges Bedriftsidrettsforbund

John Humborstad hylles for sin innsats i Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Nov 2019

Foto: May Elin Aunli


Under årets Idrettsgalla Sør mottok leder i Terrengkarusellen, John Humborstad, Bedriftsidrettens hederspris med stående applaus. 

 

- Dette var helt uventet, sier Humborstad stolt.

 

Humborstad er en gammel traver, som nå har vært leder i Terrengkarusellen i hele 30 år! Dette er et terrengløp som foregår hver torsdag, med alt mellom tusen til to tusen deltakere. Tidligere har han mottatt Kongens fortjenestemedalje, men han har også vært nominert under den nasjonale idrettsgallaen for «Årets ildsjel». 

 

- Dette var et fint øyeblikk som varmet veldig. Men husk at jeg har med meg utrolig mange flotte ildsjeler som har bidratt til at Terrengkarusellen har blitt en folkebevegelse, taler Humborstad. 

 

For å få dette løpet til å gå rundt, har han lagt ned tusenvis av dugnadstimer opp igjennom årene, og festen i Aquarama ble morsomt nok klargjort av han selv og gjengen i Terrengkarusellen. Selv om dette har tatt mye tid, har han ingen planer om å pensjonere seg helt enda. 

 

- Jeg skal i alle fall være med neste år. Vi har allerede kommet langt i planleggingen. Det kommer til å bli bra, sier Humborstad. 

 

Han er også meget takknemlig for at han har fått muligheten til å drive med dette i så mange år, og har mange lovord å komme med. 

 

- Jeg takker familien, og ikke minst min samboer gjennom mange år for at jeg får lov til å holde på med dette. Det er like stort som kongens medalje, sier han takknemlig. 

 

Vi i Bedriftsidretten vil bruke anledningen til å takke John selv! Han er en inspirerende mann som virkelig kan sine saker.


0 Kommentar

Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Agder

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 15. Okt 2019

Lyst på nye utfordringer innenfor fysisk aktivitet, arbeidshelse og folkehelse? Vi trenger folk til vårt kontor i Arendal.

Aktivitetskonsulent i Agder Bedriftsidrettskrets
Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hennes etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Agder Bedriftsidrettskrets.
Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og
aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og ibedriftsidrettslagene. Det er en fordel at kandidaten har god kjennskap eller har tilknytning  til "gamle Aust-Agder", da arbeidsstedet vil være Idrettens hus Arendal.


Les hele annonsen og søk her :)


0 Kommentar

Unge talenter i bedriftsbowling i helgens NM på Hamar

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Okt 2019

NM i bedriftsbowling på Hamar: Unge talenter i bedriftsbowling stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. De lokale heltene fra Tine bedriftsidrettslag fikk virkelig vist at trening teller også når det gjelder bowling!

Bildet: Bowlingtalentene i Tine Brumunddal bedriftsidrettslag stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. Vinnerlaget: Eskil Rosenlund, Johan Myhr, Jonas Granlund fra Hamar. 

- De er svært unge i bedriftsbowlingssammenheng, og har likevel en skarp teknikk og et øvet blikk, forteller arrangør Marianne Berg fra Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland.

Ny teknikk med to hender

Med en ny spillemåte, tohåndskast, har de utviklet sin egen spillestil. Det gav virkelig uttelling.

- Jeg spiller med to hender, også bruker jeg bare to finger! Ringfinger og langfinger. Det gjør at jeg får mer rotasjon i kjegla, så da er det lettere å få rotasjon. Det er det mange sliter med, men med tohånds så kommer det med en gang! Så får man jo også lettere opp farta, forteller en ivrig Eskild Rosenlund fra vinnerlaget.

NM i bowling med godt oppmøte

85 deltakere bidro til topp stemning på Hamar i helgen. Bowlinghallen var fylt med glede og samhold.

- Spillerne i NM skaper vennskapsbånd som varer livet ut. Gjensynsgleden på et arrangement som NM er stor, forteller Marianne Berg.

Sjekk ut bildeserien på Facebook fra helgens arrangement. 


0 Kommentar

Jobb hos oss! To ledige stillinger i Bergen

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 30. Sep 2019

Til vårt kontor i Hordaland, Idrettens hus i Bergen, søker vi etter to nye medarbeidere til vårt administrative team - daglig leder og aktivitetskonsulent. Vi ønsker oss to ansatte som kan motivere til en aktiv hverdag for innbyggere og bedrifter i Hordaland.

Er det deg?

Les hele annonsen!
Søk på stillingene her.0 Kommentar

Trondheim maraton hadde mer enn 7700 deltakere

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 9. Sep 2019

Trondheim maraton hadde 3000 flere deltakere enn i fjor da startsskuddet gikk i helga. - En insane økning! ivrer arrangør Morten Eliassen i Bedriftsidretten.

For å stille deg det spørsmålet ALLE lurer på akkurat nå. Hva føler du nå, Morten?


- Først og fremst rørt og ydmyk! FOR en dag. FOR en fæst! FOR en løpefæst! Særdeles hyggelig at mange vil bidra til en fæst i Trondheims gater. 


Hvordan var stemninga, egentlig?

20.000 publikummere og elektrisk stemning! Med både en 10 kilometers og en 5 kilometers, så var det faktisk folk rundt HELE runden!


Hvordan jobber dere nå videre? Det blir vel vanskelig å toppe dette?

- Trondheim Maraton med undertegnede i spissen satser hardt mot TM2020 og 10.000 deltakere. Full mobilisering for å hamle opp med Bergen City Maraton. 


Den ambisjonen liker vi. Da gjenstår det bare å takke alle de 7700 deltakerne som ga jernet i helgens største idrettsarrangement! Velkommen igjen neste år.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline