Norges Bedriftsidrettsforbund

Norges Bedriftsidrettsforbund

Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Hedmark og Oppland

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Aug 2019

Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hans etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets.

Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og i bedriftsidrettslagene. Stillingen er en 60 %, fast stilling, med mulighet for å økes til 100% over tid.  Kretsen er en del av Idrettens hus på Hamar.

Les mer og søk på stillingen HER.Eurofestival - Bedriftsidrett som vi liker det 😊

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Jul 2019

Norges delegasjon. Marit fra SINTEF - her mellom Andrea Hagstrøm fra Bedriftsidretten i Trøndelag og Grethe Fossli, president i Norges Bedriftsidrettsforbund - har deltatt på alle Eurofestivalen siden Trondheim 1997.

Eurofestivalen - det største arrangementet innenfor europeisk Company Sport - er akkurat avsluttet. Hvert annet år samles bedriftsidrettsutøvere fra hele Europa for å gjøre opp om de gjeveste medaljene, pleie vennskap, bli enda bedre kjent med sine arbeidskollegaer og representere sine firma i idrettslig sammenheng. 

Årets 7 300 Eurofestivaldeltagere var samlet i Østeriske Salzburg, og det ble konkurrert i et stort antall grener, både innenfor lag- og individuelle idretter. Fra Norge deltok ca 200 deltagere

 

Ikke bare toppidrett

Det er ingen hemmelighet at en del av utøverne holder et meget høyt nivå, og det er var flere både OL og VM deltagere på startlistene. Dette er en artig kuriositet i seg selv, men i likhet med her hjemme,  er det tydelig at det også er rom for alle - uansett ambisjonsnivå, alder og størrelse. Her var det spydkastere som aldri hadde kastet spyd, og håndballspillere som knapt nok viste hva en håndball var, men det er dette som er det unike. Det er dette som gjør bedriftsidrett genialt - alle kan delta - til og med jeg... og du! 

Det sosiale er og vil alltid være en av de viktigste drivkraftene i Bedriftsidretten. Arrangøren i Salzburg maktet å lage en fantastisk sosial ramme rundt arrangementet, både på de ulike sportsarenaene, men også i hovedkvarteret hvor nesten alle deltagerne var samlet til middag hver eneste kveld. Det hele startet med en forrykende åpningssermoni på torget i Salzburg, og festivalen fikk en verdig avslutning under avsluttningssermonien lørdag kveld. 

 

Nordmenn viste seg fram

Hele 40 medaljer ble med hjem til Norge, og vi dominerer fortsatt både på håndball- og friidrettsbanen. Fem norske håndball lag deltok, og norgesdominansen som har vart i flere år ser ut til å fortsette, dog var det danskene som gikk til topps i dameklassen. DnB stilte med lag både fra Trondheim og Oslo, og disse ble henholdsvis nummer 2 og 3.  I herreklassen var det norske Weifa som gikk helt til topps. 

På friidrettsbanen var det DnBs deltagere som samlet flest medaljer, men også Sintef bemerket seg. DnBs herrelag i stafett løp inn til gull foran Airbus Helicopters og SG Stern Stuttgart, mens damelaget endte på tredjeplass, kun slått av SG Stern Stuttgart og SG Stern Ulm/Neu. Individuelt var DnBs Frode Holt den som sto fram og sørget alene for imponerende fem medaljer.

Sintef har siden Eurofestivalen ble arrangert i Trondheim i 1997 deltatt med mange faste deltagere i friidrett. Ekteparet Stein Christensen og Marian Sansund har deltatt i alle mesterskapene bortsett fra to, og var også denne gangen de som hevdet seg best på medaljestatestikken. 

 

To år på å finne formen...

Det er nå to år til neste Eurofestival, som da skal arrangeres i Arnhem i Nederland. Det betyr at du kan starte oppkjøringen allerede nå.. om du er ute etter å få edelt metall rundt halsen. Er du av den mer sosiale typen, som liker å røre deg for å ha det gøy... ja da kan du forberede deg med å lese mer om arrangementet her.

Medaljeoversikt og resultater finner du her.

Sintef og DNB i aksjon på håndballbanen.

DNBs stafettlag - 4*100 meter
Heia Norge - vi går for gull i Salzburg 😊

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 27. Jun 2019

26.-30. juni arrangeres det Europamesterskap i bedriftsidrett i Salzburg. Det er 200 norske deltakere og Bedriftsidretten er med for å heie de frem. 

Bedriftsidretten samlet dagen før åpningsseremonien 30-talls deltakere til en sosial sammenkomst. Det er god stemning i den norske leiren og alle gleder seg over at Salzburg viser seg fra sin beste side med strålende vær og temperaturer over 30 grader. En fantastisk by som har mye å vise frem til alle.Vi har snakket med flere deltakere og lag som gleder seg veldig til å komme i gang, møte nye lag og spillere og skape gode minner.

Følg med på Facebook.

Bilde og tekst v/Morten Eliassen

Bildet er fra åpningsseremonien gjennom Salzburgs gater. NM i Bowling for bedrifter

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 3. Jun 2019

4.-6 oktober arrangeres det NM i Bowling for bedrifter på Hamar. Det blir spill i  individuell klasse, lag og mix. Arrangementet blir avsluttet med en bankett. 

For mer informasjon og påmelding Klikk her

Last ned invitasjon her:

NM Bowling 2019 Digital[1].pdf
Tar du utfordringen ?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 24. Apr 2019

Karoline Dyhre Breivang og Polar utfordrer deg! 

Karoline Dyhre Breivang og Polar utfordrer deg til å ta minimum 3 til/fra jobb reiser de neste 10 dagene!

Få en skikkelig god start på Sykle til jobben og kanskje du kan få med deg andre ut på tur også? Tar du utfordringen? Da er du med i trekningen av sykkelcomputeren Polar M460

Utfordringen varer fra 23.april-02.mai. 

Ta utfordringen HER

Sjekk ut Polars aktivitetsprodukter herLevert av IdrettenOnline