Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

U-Go, you get!

Da er aktiv skolevei-kampanjen U-Go i gang!

09. mai 2017

U-Go ønsker å motivere ungdomsskoleelever i Oslo og Akershus til å bruke sin daglige skolevei aktivt. ”Å bruke reiseveien sin aktivt gir store helsegevinster. Vi håper at kampanjen kan bidra til å etablere gode reisevaner hos ungdom som de kan dra nytte av hele livet”, sier Thea Bårdsdatter Foslie, som er prosjektleder for kampanjen.

Til nå har kampanjen over 3000 deltakere som konkurrerer om å bruke skoleveien sin mest aktivt og slik kunne vinne premier til sin klasse. Ved å sykle, skate, sparkesykle, gå eller bevege seg aktivt til og fra skolen i tidsrommet 3.-31.mai kan deltakende klasser vinne alt fra tur til Tusenfryd til treningsbagger eller kinobilletter.”U-Go er kun for ungdomsskoleelever, en gruppe som ikke har blitt fokusert så mye på tidligere når det kommer til aktiv reisevei. 


Deltakerne bruker appen U - Go til å regisrere aktivitet.

 

Vi håper at nå som det finnes en kampanje kun for ungdom så vil flest mulig la seg inspirere og kaster seg på sykkelen eller tar bena fatt! Å velge en aktiv reisevei til skolen er bra for helsen og for miljøet, og i U-Go kan man til og med vinne premier for det!”  Fortsetter Foslie.


Vi ønsker alle deltakere lykke til i kampanjen!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO