Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

U-Go 2017

Denne våren ble aktivitetskampanjen U-Go lansert for første gang!

12. juni 2017

U-Go 2017 var en aktivitetskampanje for ungdomsskoleklasser i Oslo og Akershus. Kampanjen ble lansert våren 2017 og varte fra 3.mai til 31.mai. U-Go gikk rett og slett ut på at deltakende klasser skulle bruke skoleveien sin aktivt enten ved å gå, sykle, skate osv. til og fra skolen og registrere dette i kampanje-appen eller på en egen bruker på kampanjens nettside. Deltakende klasser kunne vinne spennende premier som utflukt til Tusenfryd, klatreparken på Tryvann, Rush, Fangene på Fortet eller Megazone!

I årets kampanje var det over 3000 påmeldte og 1900 aktive deltakere som ivrig konkurrerte om å være de mest aktive. I løpet av kampanjen var det 14 klasser som vant forskjellige premier! Ta gjerne en titt på de spreke vinnere her!

Målet med U-Gokampanjen er å bidra til økt hverdagsaktivitet blant ungdomsskoleelever, gjennom en morsom lavterskelkonkurranse med fokus på en aktiv skolevei, klassesamhold og samarbeid.

Med samarbeidspartnerne, Sparebankstiftelsen, Samferdselsdepartementet, Oslo Kommune og Akershus Fylkeskommune, ønsker U-Go å bidra til å skape gode reisevaner blant ungdom som de kan ta med seg videre inn i voksenlivet.

U-Go fikk også god hjelp av Samferdselsdepartementet, Trygg Trafikk og Statens Vegvesen til å implementere trafikksikkerhetsbudskap i kampanjen. Et element kampanjen ønsker å jobbe grundig videre med!

Nå er målet å kunne spre U-Go ut til enda flere deler av landet og kunne tilby så mange ungdomsskoleklasser som mulig å delta i aksjonen. Aktivitetskampanjen håper på å gjennomføre andre runde neste vår med enda flere deltakere og til slutt vokse seg til en nasjonal kampanje!

Interessert i å lese mer om U-Go? Ta en titt på nettsiden til kampanjen da vel :)

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO