Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Rekorddeltakelse på DHL-stafetten i Oslo

DHL stafetten har kommet for å bli!

22. juni 2017
For andre gang har OBIK vært teknisk arrangør av DHL-stafetten Oslo 4x4, over 200 lag har deltatt i årets stafett i Frognerparken, (125 lag deltok i 2016). Hvert lag består av 4 løpere, som løper 4 km hver. Nytt av året en egen Walk klasse for de som ønsker å spasere den 4 km lange løypen sammen ned venner eller kollegaer. (17 lag deltok i Walk-klassen).

- Stein Aker daglig leder i OBIK, sier stafetten ble et kjempearrangement. Årets stafett var svært vellykket, blide deltakere og gode tilbakemeldingar. Det er rett og slett helt utrolig med ny rekord på over 200 lag, seier han.

Stolt samrabeidspartner 
DHL-stafetten samarbeider med Bedriftsidretten, Nobel catering, Aftenposten, Rent a telt, Löplabbet og SOS Barnebyer. Det var kjempe god stemning i parken med masse folk som koste seg både før og etter stafetten, det var mulighet for grilling og hygge i piknik området.

Folkehelse
- Bakgrunnen for stafetten er fokuset på folkehelse, vi har plass til alle, de som ønsker kun å gå til de som vil gjøre noe mer ut av løping. Denne stafetten har kommet for å bli, avslutter Aker.
Les mer om stafetten her: http://www.dhlstafettenoslo.com/


Se sluttresultater: http://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=3500&ignoreuseragent=true


Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO